Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

erıc clapton'ı erıc clapton yapan ne sizce?

• EMrockH • 6 Ocak 2005 18:42 • #446767
    Erıc clapton dünyanın bence gelmiş geçmiş en iyi gitaristlerinden biri.blues(klasik amerikan rock) tarzı bence çok iyi parçaları hep aynı değil(afrika blues uyla karşılaştırırsak).10 a yakın albümü var.gitara duygularını çok iyi aktarıyor.doğaçlaması mükemmel.bence dünyanın yarısı farkında olmadan bile onun melodilerini dinlemiştir.iyi bir müzik adamı.
  • sonicyouth • 6 Ocak 2005 19:00 • #446771
    gitar çalarken serçe parmağınıda kullanan bir adamdır
    jimi hendrix bbc de bir programda hey joe yu çalarken yarıda kesip sıkıldım şimdi büyük virtiöz eric claptondan çalalım der ve cream in bir parçasını çalar
    ki teknik olarak hendrix le ortak yönleri çoktur
  • Serpent_King • 6 Ocak 2005 21:15 • #446787
    bazı yerlerde (belki bizim ülkemizde de ) "Eric Clapton is GOD" yazılı duvarlar mevcutmuş..daha söze hacet yok.
  • andresson • 6 Ocak 2005 21:25 • #446788
    Hiç gitar eksersizi yapmazmis bu huyunu seviyorum ben de nefret ederim manasiz manasiz virili virili çalmaktan
  • fretless • 6 Ocak 2005 23:14 • #446803
    deli gibi egzersiz yapıp müthiş teknik hakimiyet yapmakla müzikal olgunluğa erişmek aynı şey değildir, aynı kategoride değerlendirilmemelidir. Muhtemelen bi nane olmaz çalışmayan adamdan.
  • karete • 6 Ocak 2005 23:17 • #446805
    egzersizi iyi olamıyanlar ve çok hızlı çalmaya çalışanlar yapar genelde bu adamın yapmaya ihtiyacı yok saten adam bence çok iyi romantikliğin son örneklerinden nesli tükenmekte olan bir tarz ve bunu sürdürmeye çalışan bir kaç kişi bu adamla aynı sahnede olduğunuzu düşünsenize dehşet
  • Single_FACTOR • 6 Ocak 2005 23:32 • #446806
    bazı yerlerde (belki bizim ülkemizde de ) "Eric Clapton is GOD" yazılı duvarlar mevcutmuş..daha söze hacet yok.

Daha ne denebilir ki:))

20 nin üzerinde kendi solo albümü var. Bir yığın da;
    Blind faith,Cream,Drek &Dominos,Yardbirds,Steve winwood,John Myall la çalıştıkları ve yaptıkları var.
    Hele ben Pink Floyd sonrası Rager Waters'in T.P.K.O.H albümünde David Gilmor dan belki de daha iyi çaldıdını görünce . olay bitmiştir demiştim.
  • pinus_antares • 6 Ocak 2005 23:52 • #446808
    Abi tapılası bir adamdır bu.Bu mesajı yazarken şu an aklıkman Layla parçası geçiyor.Bence Eric Clapton'u Eric Clapton yapan şey sempatik ve iddaasız duruşu,sakinliği,solo atarken ki yüz ifadesi ve inanılmaz yumuşaklıktaki sesidir.
  • gizem_cobain • 7 Ocak 2005 10:56 • #446820
    yorumu ve ruhu..
  • souls_for_rent • 7 Ocak 2005 14:51 • #446852
    blues ruhunu taşıması...
    rock star karizması...
    aslında Eric Claptonu Eric Clapton yapan, onun Eric Clapton olması :))