-
[::K.İ.L.İ.T::]evet arkadaşlar adamlar böyle haykırıyo konserlerinde şimi bu adamların yaptığı müzik çok kaliteli ama ermeni olmaları ve tamamen turk düşmanı olmaları sizi nasıl etkiliyo...müzik evrenseldir ama nebileyim bu herifleri dinlememiz hatamı sizce...
-
All We Need Is Just A Little Patience...
[::K.İ.L.İ.T::]bu konu daha önceleri çoooook tartışıldı ve bir kez daha bu konuyu açmak bence gereksiz... ama ermeni sorunuyla ilgili olarak şunu söyleyeyim... biraz zaman... önümüzdeki haftalarda TTK'nın çok geniş kapsamlı bir projesi bizlere sunulacak... üstelik yurt dışındaki lise ve üniversitelere de broşürler dağıtılacak... daha dikkatli bir şekilde incelenen Osmanlı arşivlerinde çok önemli yeni belgelere rastlandı ve ayrıca Tehlaryon davasının da tekrar gündeme gelmesi olası...
sadece biraz daha bekleyelim diyorum... bırakın haykırsınlar... havlayan köpek ısırmaz... ama Türkiye'nin de daha fazla gecikmesi büyük hata olur... hemen yeni belgelerle ve araştırmalarla, kanıtlarla BM ye başvurmak gerekli...
-
Hata!
[::K.İ.L.İ.T::]olaya şöyle bakıyorum.Eğer adamlar bu çirkinliği müzikleriyle yapıyorlarsa evet dinlemek ve onlara prim vermek hatadır.Yok sadece özel hayatlarında kendilerine ait görüşleriyse kimseyi ilgilendirmez. Çok iyi müzik yapıyorlar gerçekten ama ben sosyal demokrat görüşlü bir insan olarak: Türk düşmanlığını,Dünya'ya empoze etmeye çalışanlara lanet olsun diyorum!
-
All We Need Is Just A Little Patience...
[::K.İ.L.İ.T::]kusura bakmayın o zaman ya eski formlara bakmamıştım...
-
Hata!
[::K.İ.L.İ.T::]evet müzk evrensel dir ama TÜRKLÜĞÜMÜZE LAF SÖYLEYENLERİ dinlemekte onlara pirim vermektir kesinlikle katılıyorum
-
Hata!
[::K.İ.L.İ.T::]Yanlış anlamayın ben onların dünya görüşlerini sorgulamıyorum.Müziği buna alet etmemeliler.