-
[::K.İ.L.İ.T::]Biraz önce arsivimi düzenlerken İlhan İrem albümlerine rastladım.Bence Türk müzik tarihinin en önemli isimlerinden birisi fakat yeterli destegi ve ilgiyi göremedigini düsünüyorum!Bence yurtdısında cok satan bir ismi olabilirdi!Siz ne düsünüyorsunuz?
-
[::K.İ.L.İ.T::]Kesinlikle kendi tarzı vardı. Gür Akad'lada çalışmıştır.Bence çok iyi bir söz yazarı. Ama o zamanki teknolojik yetersizlikler yüzünden yapabileceklerini de yapamadı. İyi bir prodüktörle çalışsaydı daha da verimli olacağını düşünüyorum. Yazıları da çok güzeldir eğer rastlarsanız mutlaka okuyun. Çok özel bir sanatçı insan gibi bir insan. Tabi ki böyle olunca Türkiye'de arka planda kalırsın memleketime ne gerek bunlar.
Kafa yorar kafa
hadi gidin bakalım traşa..
-
[::K.İ.L.İ.T::]Gür'ün söylediğine göre İlhan İrem yeni bir kitap yazıyormuş bu aralar.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bence (ayrıca bır cok arkadasımın da kanısı) turk muzık tarıhının ısımsız kahramanlarındandır. ayrıca sevdıgım le benım ortak paylasımlarımızdan en guzel parcalar bu elemana aıt tır. bkz.sazlıklardan havalanan
bkz.anlasana
-
[::K.İ.L.İ.T::]bence (ayrıca bır cok arkadasımın da kanısı) turk muzık tarıhının ısımsız kahramanlarındandır. ayrıca sevdıgım le benım ortak paylasımlarımızdan en guzel parcalar bu elemana aıt tır. bkz.sazlıklardan havalanan
bkz.anlasana
-
[::K.İ.L.İ.T::]insan onu dinlerken mutlaka başka dünyalara dalıyor.Belki önce hüzün kaplıyor ama içinde mutlaka bir umut var.Şu sözlere baksanıza:
Senzizliğin acısını sen nereden bileceksin,
Sen hiç sensiz kalmadın ki,
Mevsimleri saymadın ki.
-
[::K.İ.L.İ.T::]beni dinlendiren bir ses.Ne kadar dinlersem dinleyeyim bıkmayacağım biri...
-
[::K.İ.L.İ.T::]çok süper bir insan.annem anlatırdı.televizyona çıkardı diye.kulağına küpe taktı ve saçlarını uzattı diye üzerine çok gelmişler.bıktırmışlar.zaten Koridor albümündeki "görüşmeyelim" isimli şarkısında neden artık tv. de magazin basınında yer almayacağının sinyallerini vermiştir.türkiyede senfonik türkçe pop/rock akımının babasıdır.çok üretken bir sanatçıdır.
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu adamı oldum olası sevmem.
sesi çıkmıyormuş gibi geliyor bana.
şarkı sözleri de anlamsız geliyor.
kısır döngü sanki.
hep aynı... sazlık kuş börtü böcek gibi sığ sözler.
-
[::K.İ.L.İ.T::]Çamura atılan taş halka yapmaz.