Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

insanlar

• holocaust • 8 Ocak 2005 21:30 • #447082
    ben müzikte insanları ikiye ayırıyorum ... birinci grup : eskiye bağlı kalanlar başkalaşımları reddedenler ya da beğenmeyenler , ikinci grup ta : yenilikçi olanlar ; farklı varyasyonlar deneyip yeniliğe her zaman açık olanlar.
    sorun şu ki 2. grup insanları 1. grup insanları tarafından birşeyleri değiştirmeye çalıştıkları ve çirkinleştirdikleri yönünde eleştiriye maaruz kalıyolar , aynı şekilde 1. gruptakilerde 2. gruptakiler tarafından hep eskilerle yetindikleri ve yenilikleri önyargılı bir şekilde reddettikleri yönüne eleştiriliyorlar... tabi ki istisnalar kaideyi bozmuyor bu benim gözlediğim birşey ve insanlarla ilgili istemeden de olsa yaptığım bir genelleme..
    yorumlarınızı bekliyorum yalnız bir ricam var : ciddiyet lütfen!
  • cc_baran • 8 Ocak 2005 21:35 • #447084
    yeniliğin niteliği önemlidir,müzik sektöründe gözlemlediğim değişime bağlı kalarak hoşnutsuz olduğumu açıklıyayım,popüler tarzlarda ( rock da dahildir ) gelinen nokta çok acı,yazıkki ticari,ve tabi ki mtv.
  • karete • 8 Ocak 2005 21:36 • #447085
    zevk meselesi kendilerini kavanozda büyütüyolar bazıları
  • dark_lyric • 8 Ocak 2005 21:39 • #447086
    bence yenilikçi olmak gerekiyor günümüzde.herşey yenileniyor değişiyor.değişmeyen bir tek değişimin adı.yenilikçi olunmadan yeni işller yapılmadan olmaz.ilerleme böyle olacaktır..az hata çok beğeni içinde gelenekçileri de düşünerek yenilikler yapılmalı derim ben.
  • holocaust • 8 Ocak 2005 21:43 • #447088
    ever rock müzik gerçekten ticari bir boyutta ama ben şöyle düşünüyorum her dönemde belli tarzlar bu hale dönüştürülüyor .. eminim rock müziğide içine sokamayacakları birşeyler kalmadığında insanlar başka tarzlara yönelecekler ve bu kaosun sürüp gitmesi çok doğal gibi geliyor bana. ha bütün bunlar oluyor diye dinlediğimiz tarza küsecekmiyiz? hayır. tabi ayrıca yapılan herşeyi de beğenecek değiliz...
  • SoNSuZBoYuT • 8 Ocak 2005 21:47 • #447089
    bence yeniliklere açık olunmalı ve her yeni çıkan grup acımasızca eleştirilmemeli...ama eskileri de yabana atmamak lazım,hem yeni besteleri,hem de eskileri dinlemek en güzeli bence.örneğin mor ve ötesi,97 de wardı,hala bi'şeyler yapıyo,onların eski şarkılarının varlığından haberleri olmayanlar var,öyle bi' grubun geçmişine de bakmak lazım,tabii seviyosan ve dinliyosan...
  • düşyılmaz • 9 Ocak 2005 01:03 • #447111
    mor ve ötesi konusuna katılıyorum, adamlar bir derdim var dediler, h
    önceki albümleinden haberdar olmayıp yırtanlar var.
    sevmem ama, öyle.

birde o 2 grup insana da tabi tutamadım ben kendimi¿
    bana kalırsa hiç birşeyi gereginden fazla kategorize etmemeli.
    heleki ''müzik'' se,
    müziğin ele gelmeyen yanlarını kategorize işinde ben yokum..
  • massive • 9 Ocak 2005 05:08 • #447133
    ı'm against discrimination!...
  • karete • 9 Ocak 2005 05:17 • #447134
    hiçbişey anlamadım
  • souls_for_rent • 9 Ocak 2005 09:49 • #447136
    ne demiş üsdat?

insanlar ikiye ayrılır; bir ben, ikicisi onlar...