-
Bu uzun süredir kafamı kurcalayan bir düşünce.Bütün gruplara özellikle dikkat ettim.Parçaları dikkatlice dinledim.Mor ve Ötesi,Kurban,Direc-t,
az önce forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle dinlediğim orion records kayıtları,Duman ve daha bir sürü rock çının ve grubun baterilerinin bayağı kuvvetli olduğunun farkına vardım.Gayet zor ataklar yapıyorlar. Bayağı da hızlılar.
İşte soru şu.Acaba Türkiye bir baterist cenneti mi?
Not:Marmaris'teki Mor ve Ötesi konserinde,sağlık sorunları nedeniyle bateristlerini getirememişlerdi.Bateriye Kurban'dan Burak Gürpınar geçti.O herifi canlı bir görün.Görmeyen varsa gözleri açık gider. Böyle bir enerji olamaz.Mükemmeldi.Herkese tavsiye ederim.
-
Hayır değil malesef.. Bilgi de okuyanlar fena olmuyor.. Bir de piyasa da çalan bir kaç arkadaş var.. Saydıkların en iyilerinden..
Davul zor bir enstruman ..çok zaman ve düzenli çalışma ister.. Belli aşamalar(setler) var..onları geçmek lazım.. allah kolaylık versin diyim davulcu olmak isteyenlere :)
-
Genç kuşakta yetenekli,akıllı,düzenli,ota boka sarmayan,sarsa da sarsılmayan bir çok davulcu var.dolayısıyla piyasadaki davulcuların kalitesi gün geçtikçe artıyor.ama yine de yurt dışındaki imkanlar olsa her şey çok daha güzel olurdu.
burak harbidenbir enerji topu ve çok sempatik.bi kere souncheck sırasında geyik yapmıştık.komik adam yaw..
-
işin underground tarafında,sesi soluğu çıkmayan,barda falan çıkmayan baya sağlam adamlar var..