Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Evergreen Terrace - Enjoy the Silence (Depeche Mode Cover)

• catalist • 9 Ocak 2005 11:00 • #447138
    Evergreen Terrace grubunu seven varmı bilen varmı bilmiyorum garajda ama bu parcalarını mutlaka dinlesinler bence.daha önce depeche'nin enjoy the silence parcasını pek çok grup(H.I.M,Linkin park,entwine,Marlyn manson,tori amos,matthew good band,easyworld gibi)coverlamıstı.ama bence en güzeli bu olmuş orjinalinden bile güzel.Dinleyenler ne düşünüyo merak ediyorum ?gercekten orjinal olmuş.dinlemeyenlerde imesh,kazaa,shareaza gibi download programlarından indirsin tavsiye ederim;
  • SorcereR • 9 Ocak 2005 11:22 • #447139
    belli bir tarzları yok bence evergreen terrace ın.metalcoredan poppunk'a kadar her türlü şarkıları bulunuyo bu grubun.sıkılmadan dinlediğim nadir gruplardan.in my dreams i can fly adlı parcalarıda çok güzel.bir covers albümü bulunan grup.yani bu parcayıda gercekten çok güzel yorumlamışlar bence baya basarılı gercekten.haklısın catalist en iyisi bu olmuş enjoy the silence için.güzel yorum.
  • NeCRoMaSS • 9 Ocak 2005 11:48 • #447140
    Evergreen Terrace ı çok seviyorum.gercekten hiç sıkmıyolar.muhteşem bir clean vokal ve ona uyumlu brutal scream arası ikinci bir vokal var grupta.in my dreams i can fly ,emotional metalcore tarzında dinleyebileceğim sayılı şarkılardan.bu cover da harika olmuş bence haklısınız.catalist ben çok aradım bu parcayı ama bulamdım arkadastan indirdim sonunda.sen nerden buldun acaba?
  • catalist • 9 Ocak 2005 11:52 • #447141
    ben shereaza adında bir dwnload programından indirdim işte.evet kolay bulunmuyo efe.ya gercekten in my dreams ı can fly çok iyi parça ama çok dinlenince baymaya başlar ama onun yerine son albümde* yer alan '' dear live journal'' adlı şarkı tavsiye edilir;)
  • SorcereR • 9 Ocak 2005 11:56 • #447142
    maryland'li bir muzik grubu,sanırım türkiyede pek seveni yok.ama metalcore adına iyi bir grup.evet o sarkıda güzel ayse.dying degree,mad world,sunday bloody sunday şarkılarınıda dinleyin.:P
  • catalist • 9 Ocak 2005 12:01 • #447143
    mad world parçasıda (aslen tears for fears- gary jules)yorumlu parça. orjinalinden iyi olan coverlar arasinda yer alabilecek bir $arki bence.
    donnie darko'dan yadigar kalmış süper bir tears for fears parçası. bir filmin sonuna bu kadar yakışan başka bir şarkı var mıdır bilmem.
  • NeCRoMaSS • 9 Ocak 2005 12:07 • #447144
    sunday bloody sunday coverıda iyi bak metalcore grubu evergreen terrace de basarıyla coverlamistir.bloody sunday filminin kapanisindaki versiyonu filmin de etkisiyle insanin bogazini dugumleyen u2 sarkisi.traviste coverlamış sanıyorum.derler ki radiohead de soyler bu sarkıyı.daha radiohead i dinlemedim bilmiyorum nasıl...ama evergreen iyidir.
  • SorcereR • 9 Ocak 2005 12:11 • #447145
    her konser kaydı gibi alttan hafif hafif gitar tıngırdatımları ve izleyici efektleri ile başlayan, ancak ve ancak sonrasında nefis bir sakinlikte devam eden radiohead yorumu muhteşem sunday bloody sunday in.
  • catalist • 9 Ocak 2005 12:15 • #447146
    plakta dinlediğim en güzel şeylerden biri, cızırtılı konser kaydı ile beni benden alıyo kanlı pazar..
  • catalist • 9 Ocak 2005 12:16 • #447147
    plakta dinlediğim en güzel şeylerden biri, cızırtılı konser kaydı ile beni benden alıyo kanlı pazar..