Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

metallica eskisi gibi mi?

• nuri • 10 Ocak 2005 14:58 • #447236
    [::K.İ.L.İ.T::]artık zevk vermiyorlar galiba
  • _astronomy_ • 10 Ocak 2005 15:17 • #447238
    [::K.İ.L.İ.T::]kimsin sen ya!!! madem zevk vermiyo dinleme kardeşim zevk versede vermesede artık sert parçalar çıkarmasalarda adamlar heavy metalin modeli gitar çalmaya başlıyosan (büyük olasılıkla) onlardan bi parça çalarsın onları dinlersin. metallica'yı dinlemek değil onları yaşamak önemlidir adam.! herkes farklı olmanın yolunu bulmuş metallicaya çamur atmak yok artık zevk vermiyolar da yok onlar tekno yapıyoda avril le söylesinler diyenlerde var. bende bilirim başka başka gruplara ... atıp marjinal takılmayı ama doğru olan bu değil artık zevk vermiyolarsa dinleme ya da (eğer bi arşivin varsa) açta eski baba parçalarımı dinle..!!!!!
  • nuri • 10 Ocak 2005 15:23 • #447240
    [::K.İ.L.İ.T::]bu kadar sert olma ben sadece yorum istedim sen haklı çıkarsan senin yolunu kabul ederim
  • Serpent_King • 10 Ocak 2005 16:46 • #447249
    [::K.İ.L.İ.T::]Ya şundan eminim ki sadece forum konusu açmak için konu açıyorsunuz....!!!!
  • EMrockH • 10 Ocak 2005 17:13 • #447251
    [::K.İ.L.İ.T::]duyduğuma göre metallıca önce bir dans albümü çıkarıcakmış.papi papi tarzında sonrada kyle minovmudur nedir onla bir albüm çıkartıcak.şaka bir yana dünya rock tarihine geçtiler.efsane.
  • _astronomy_ • 10 Ocak 2005 19:20 • #447263
    [::K.İ.L.İ.T::]sarpent aç ozaman gerçek bi konuda konuşalım bence sen sadece adın gözüksün diye yorum yapıyosun
  • Serpent_King • 10 Ocak 2005 20:27 • #447268
    [::K.İ.L.İ.T::]_astronomy_

o zaman sende adın gözüksün diye bana karşı çıkıyorsun..insanlara b.k atmakla burda kendini bir konuma filan mı getirmeye çalışıyorsun bilemiyorum ama benim lafımı nerenden anladığınla ilgili bir yorum yapmayacağım çok açıkça belli ben o cümleyi bu forumu açan insana söyledim sana diğil..metallica hakkında 500 kere laf söylendi burda ,
    zevk vermiyor galiba
    şekline bir forum açıyorsanız kardeşim sizin o forumu iyi bir amaç ile açıp açmadığınız hakkında şüphem olur.Metallica kendini kanıtlamış mükemmel albümler yapmış bir grup bunun neyini tartışıyorsunuz.

_astronomy_ bak bakalım ben günde kaç tane foruma cevap yazmışım , kim daha çok cevap yazmış..o attığın boku çok münasip şekilde gönderirim sana üstüme gelme.
  • cc_baran • 10 Ocak 2005 20:52 • #447271
    [::K.İ.L.İ.T::]astronomy öyle yersiz bir bok atmışsın ki üzerine sinmiş. milleti tanımadan ahkam kesme burada.
  • Darth Revan • 10 Ocak 2005 22:15 • #447279
    [::K.İ.L.İ.T::]astronomy adam konu açmış bok atıp durma herife ccbaran haklı.. Metallicayı alet ederek boyle millete bok atma.. Yeter artık ne zaman metallica konusu açılsa çıkıntının biri s.çıyo forumun içine..

(nuri sende adam gibi konu açsaydın be:))