-
bu maskeleri ayrı bi gizem katıyo gruba.. yüzlerin gösterdiler mi daha önce hiç?? (gösterseler maskeyi hala niye taksınlar di mi??)
-
mezdeke özentisi eheuheuhe.
son albümlerinden bi klipte çıkarmışlardı maskeyi galiba.zaten neden taktıklarını anlıyosun :p
-
tipleri pek ic acici olmasada internette suratlari acik fotoraflari var...
slipknotu numetalden saymayin bence numetal cok hafif
hardcore grubu ve canim hardcore dinlemek istediimde basvurdugum tek grup
-
gerçekten uzun lafa gerek yok. riff leri mükemmel. severiz ve dinleriz kendilerini ;)
-
iidir bence ya sağlam müzük yapıyolar ama beğenmeyenler çoğunlukta sanırım.Tek uyuz olduğum konu o maskeleri!
-
lam palyaçoya benziyolar o maskelrle:D...biraz öcü palyaço gibi...ama çok gülüyorum onları bu hallerine..cici:P..
-
joey çok iyi bir baterist lafımız yok ;) bazı şarkıları çok güzel bazıları dandik diyebilirim ama iyi bir gruptur...
-
Joey'inin bateri solosunu bende izledim.Arkadaş sayesinde ama Slipknot dinlemem...Fakat joey o gece iyi coşturmuştu milleti.
-
çok iyi bi baterist bildiğim kadarı ile dünyanın en hızlı bateristi metallica ile enter the sandman i çalmıştı çok güzel o bateri solosuda çok kopuk izleyenler bilir... platform havaya kalkıyor dönüyor falan baya iyiydi yani
-
Ehehe sonra arkadan kızıl bir ışıkla yıldız çıkıyordu.Deli gibi bir görüntüydü.Ama sonrasını izlemedim.Fakat bateriyi izlerken ağzım açıktı o bana yetti. :P