-
MORON
-
FIÇI
-
biraz dönekce gibi bir adam kendisi gördügüm kadarıyla.Elinde gitarıyla bir rock cı havasında eylemleriyle piyasa kralı görünümlü kaliteden yoksun hedefi kızlar için idol olmak için yırtınan bunu bir nebze basaran diger yandan ne yaptıgından bi haber hicbir tartının almadıgı biri
-
Dün beyaz şovda izledim.. adam mükemmel ya.. türkiye'de yapılan pop müzikle sınırlamak onu yanlış olur..bence dünya standartlarında olmuş aşmış bitirmiş orhun kitabesi gibi adam.. amerika'da ingilizce albüm çıkartıyormuş.. hayırlısı olsun..
-
herkestede bi hakaret etme isteği var acaba kendileri ne halt
-
Metal sitesinde Kenan Doğulu başlığı açarsan böyle olur tabii.Gidin kardeşim
-
ne metal sitesi kardeşim sen ne dıyon kafayımı yedın yanlış yere geldin nerde duydun kime sordunda orendın buranın metal sitesi oldugunu salakmısınız nesınız ya sızın gıbı herıflere hep hakaret edicem burda her tur forum her gundem muzık tartışılır tamam mı si git şimdi
-
Kenan Doğulu'nun aileden gelme müzisyenliği var zaten, babası Yurdaer Doğulu'yu bileniniz vardır, abisi Ozan Doğulu'da iyi bir müzisyen,ama tabi bizim zihniyetimiz rock veya metalden başka birşeye çalışmadığından kaliteli pop müziği bile aşağılıyoruz, dandik parçaları yok değil ama adam işini biliyor, para kazanmayı biliyor, kaliteli kesime de hitap edebiliyor, boş kesime de hitap etmeyi bildiğinden idol oldu kendisi. Kaliteli eserleri var, buradan ona ve çalıştığı müzisyenlere saygılarımı sunuyorum.
-
evet doğrusun.ben kenan doğuluyu konserde izledim canlı olarak.adamın muhteşem bi performansı var.normalde albüm soundu hakkaten güzel değil.ama konser bi harika.gidin görün derim..
-
kenaaan....
işin aslı kenan doğulu kaliteli bi müzisyen,evet.böyle düşünenler de çoktur zannımca,ama abi herif düzgün müzik yapmıyor ki.. bi gün çıkıyor "ben güzelden anlarıııııım.." diye , 1 sene sonra blues-jazz tarzı albüm yapıyor şarkılarını yeniden yorumluyor falan kafam allak bullak oldu..coca cola nın da reklam müziğini yapmış dinlediniz mi iyice?? hep öyle rock yap,ruhumu al..