-
[::K.İ.L.İ.T::]Conversi önceden punkçılar giyerdi!paralrı yok diye.simdi neden bu durumda?
-
[::K.İ.L.İ.T::]Sorduğum en ucuz Converse'in fiyatına CAT aldım başka bişey demiyorum...
Ya da vazgeçtim,diyorum :)
Punkçılar mı giyerdi ?? Alla alla :)
[::K.İ.L.İ.T::]hayla öyle.
Bizim türklerden biri ABD ye gitmiş anlatıyordu;
-ben türkiyede param olmadığı için MC Donalts'tan,Burger King'den yemek yiyemiyordum; şimdi burada ancak param olmadığı için yiyebiliyorum
Sorun türkiyedeki ekonomi...
ABD nin Çöplükleri burada bizim baştacımız oluyor malesef...
-
[::K.İ.L.İ.T::]convers giymekle, punkçılık ve parası arasında bi alaka göremiyorum ben..Kurt Cobain'de hep convers giyerdi..
annem hep der;
3 kuruş fazla ver,sağlam bişiy al diye..
ortaokuldan beri converse giyerim,okula almadıkları çoook olmuştur..çok rahat bikerem..ben evlenince gelinliğimin altına bile converse giyicem, düğün bitene kadar şişmesin
:D
..
geçende soğuk ve yağmurlu bir İzmir gününde arkadaşım bana 'fukaranın düşkünü convers giyer kış günü' demişti...:Pp
-
parçalanmayan tek ayakkabım:( :))))))))))))
[::K.İ.L.İ.T::]^^^^converse^^^^
marka ya da punkçıların giydiği ayakkabı olarak görmüyorum..
onlar benim parçalanmayan tek ayakkabım..
hopluyorum,zıplıyorum bazen futbol maçı bile yapıyoruz..
yırtılmıyo kardeşim var mı itiraz eden..bütün sporları yapıyorum
spor ayakkabı out,
convers in :)
-
[::K.İ.L.İ.T::]sen öyle diyorsur ama ben converse i aldığım ilk bi ay içinde ayattabı tanımsız bir hale geldi düz siyahtı benim ki..bilmiyorum ama burdaki herkesin converselerinde bi halt görüyorum yanları çok kopuyor..
-
[::K.İ.L.İ.T::]valla Türkiye deki marka diye satılan herşey made in china..
benim kuzenim yurtdışından gönderiyo bana.çok da sağlam..
eylül ayında netba dan siyah bi converse aldım..resmen uhuyla yapıştırmışlar kenarlarını..kullanmıyorum..
yani sorun Türkiyedeki converslerde
sanırım:)
kararsızım:)
-
[::K.İ.L.İ.T::]valla arkadaşlar bu herkez için göreceli valla bence kalitenin yanında güzel kullanmakta önemli
sen ayakkabıya bakmazsan harley botu bile parçalarsın......
ki ben tabanını eritmiş adamım 3 ayda .......
-
nedir bu timberland manyaklığı?
[::K.İ.L.İ.T::]harleyde kaliteliyse..ben özenti zamanlarımda giyerdim ordan biliyorum
10 kilo taş bağlasınlar ayağıma daha rahat yürürüm:)şimdi arada bi giyerim alıştım galiba:)
bi de millet tutturmuş timberland diye..bende malesef alışveriş manyaklığı var pazardan 1 milyona bi sürü body aldım:=)herneyse gittim aldım..ne adi ayakkabıymış ya..toz kapıyo..o kadar para verdim manyak gibi..artık markalı bişey almıcam ya..
-
[::K.İ.L.İ.T::]lan 180 milyondan aşağı Converse göremedim ben diyorum siz diyosunuz ki yok sağlam, yol ergonomik bilmemne...
Biri de diyo uhuyla yapıştırılmış..
Ya 180 milyon ya oha yani!! Bi de uhuyla yapıştırılmış diyolar.. :)
225 milyona da vardı.. Delimiyim ya.. Sırf imaj için o kadar para dökemem ya nedir anasını satim.. Alt tarafı fakir amerikalılara benziycem :) Paranız bol galiba.... :) Fazla parası olan varsa bana versin, o parayla 2 ay garaj buluşmalarına giderim ben :)