-
ilhan irem tpiğinin kitlendiğini gördüm neden yani sevmeyenler yazamayakmı sevmiyorum diyene neden hemen böyle sert tepkiler gösteriyosun ya kimse tartışma yı öğrenemeyecek anlasılan kimse kimseyi sevmek zorunda değil
-
Topiği ben acmıstım ama kitlenmesine bende bir anlam veremedim!Ben insanların fikirlerini sormustum ama gereksiz bir tartısma dogdu.Zaten bu sitede nedense farklı dusuncelere saygı yok.Bırakın herkes fikrini söylesin bunun kime ne zararı var.Bu sitede her topikte mutlaka birileri kavga ediyor anlamsız bir sekilde!
-
ya tamam sevmeyebilirsin.ama sözlerine saçma diyemezsin.veya adamı tipiyle değerlendiremezsin.bunlar dinleyene saygısızlıktır.yoksa tabi ki sevmeyen olabilir.ama tipiyle yargılama hiç hoş bişey değil.
-
Hayır sevmediğini belirtmek gereksizdir. İlgilenmediğin müzisyen hakkında neden yazı yazacaksın ? Seviyeli müzikal eleştiri tamam ok ama ben buna uyuzum tipi gereksiz girişler de forumun sağlığını bozucu yönde bence.
-
o şekilde yazan herifleri temizlemek lazım garajdan ama nasıl??
ilhan irem formu için edmiyorum..millletin ne dinlediğini karışansansarlar varya onlardan bahsediyorum.
-
herkes istediği gibi değerlendirsin bırakın bi topic buu unutmayalım begenmeyen begenmez adam tipine uyuz olmuştur yazar bunda ne varki sadece seviye kaybolmasın istedim
-
İlhan İrem iidir..Dinlenesi..Huzur bulunası..Sazlıklardan havalanılası..Evet, İlhan İrem iidir..
-
evet bence de ilhan irem harikadır.. adam en azından kendini ortamlara vurmuyo be abi..annem 9 yaşındaymış o çıktığında..küçükmüş ilhan irem de o zaman ama çizgisinden hiç şaşmamış.. alkışlanası bi insan.. tebrik ediyorum