Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Stratovarious dinleyen birileri var mı?

• heimdall • 19 Ocak 2005 00:54 • #448022
    DESTINY diyorum başka da bişi demiyorum:))
    hem albüm olarak hem şarkı olarak!:)))
  • BapHoMeT • 21 Ocak 2005 15:12 • #448146
    var tabe misal ben dinlerim.. güzel bi grupdur power metaldir.. harikadır... metallica ile alakası yoktur olmicaktırda...
  • elff • 21 Ocak 2005 20:14 • #448167
    bende burdaki övgülerin üzerine dinledim beyedim gerçekten:)
  • Unknowledged • 22 Ocak 2005 01:30 • #448198
    Stratovarious power metal fakat blind guardian la çok farklı kulvarlarda olan ve metallica ile hiç bir alakası olmayan bir guruptur müzikal açıdan gayet sağlam bir alt yapısı var insanın ruh haline göre uçuran veya hüzünlendiren bir ruh yapısına sahip gayet sağlam bir gurup dinlenmeyi hakediyorlar ve çok da kaliteliler...!
  • flütist • 22 Ocak 2005 02:05 • #448201
    dinlerim çok da severim...hele timo kotipelto varya...ne ses var ya....tüm şarkıları süper bence...metallicayla da uzaktan yakından alakası yok....
  • C-None • 24 Ocak 2005 19:59 • #448436
    STR vs MET vs B.G ?

birincisi bu grubu nasıl karşılaştırırsınız Metallica ile!!!direkt alaksızlıkta son nokta yani!!!
    ikincisi B.Guardian hala power yapıyo gibi görünebilir ama o klasik "pasdügü pasdügü" diye giden power müzik dönemini çoktan aştılar onlar
    üçüncüsü bu grup iyidir baya,bi kere gitarla uğraşırken Stratosfer'in girişini yapabilmiştim mutluluktan uçmuştum valla
  • C-None • 24 Ocak 2005 19:59 • #448437
    STR vs MET vs B.G ?

hım evet evet doğru söylemişim
  • heimdall • 24 Ocak 2005 20:34 • #448447
    STR vs MET vs B.G ?

Blind Guardian görünürde power metal yapıyor ama aslında onların müziklerini bu şekilde sınıflandırmak yanlış bence!o adamların müziği fazlasıyla deneysel rock'n rolldan tutun da orta çağ ozan müziğine kadar her şey var yani tamam özü power ama çok daha başka şeyleri de barındırıyor içinde ve o yüzden deneysel bir gurup Blind Guardian!
    Stratovarius ile metallica benzerliğine gelince sağır ve dilsiz olan bir insan bile aradaki farkı ayırt edebilir bana kalırsa!:))
  • Arcanin • 25 Ocak 2005 10:34 • #448476
    My black diamoooooonnndddd arika bir grup bence:D
  • Arcanin • 25 Ocak 2005 10:39 • #448478
    STR vs MET vs B.G ?

Blind guardian'ın barındırdığı başka şeylere örnek vermek isterim dostum:Bir cücenin bira bulaşmış sakalı,bir elfin berrak sesi,bir hobbitin neşeli sesi,ve sauronun belalarının dumanı.Bazende umutsuz bir aşığın ya da sevdiğine açılamayan bir aşığın hüzünlü yüzü(Fiddler On The Green'i dinlemediysen mutlaka dinle,Demons and wizards albümünden)