-
iki grubada bayilirim..fakat radical noise un konserine gittim.. Antisilence a gitme sansim olmadi... cok isterdim
-
Self Torture'u öneririm.
-
oo!!! self tortule cok baba grup ona saygimiz buyuk arasira dinlerim.. ama fanatigi degilim..
-
En başta bu ülkede hardcore'u ilk olarak ciddi olarak yapan grup Mankind Terror'dur bunu unutmayalım. Kayıtlarını bulacağınız zannetmiyorum geçti o günler.
Antisilence Erdem Rotting Christ konseri öncesi Asafated Tanjuyla beraber Moribund Oblivion eşliğinde şov yaptılar. Erdem artık menejer olarak çalışıyor.
Antisilence Kocaeli'li memleketimden bir grup. Suffer Hits ve New World Order diye 2 albümleri var piyasada. Gayet de güzel kayıtlıdır.
Radical Noise'dan Emre bildiğim kadarıyla Almanya'ya gitti. Çocuk çok uğraştı ama olmadı istedikleri. O zamanlar zaten Akmar'da başkaydı ne yazık ki tüm türlerde Metal ciddi dinleyici kitlesi kaybetti ya da birlikteliğini. Özellikle yerli gruplara duyulan ilgi azaldı.
Bu arada Hardcore'u Slipknot'la karıştırmayın çok daha sokak müziğidir.Öyle soytarı maskesi filan olmaz.
Hardcore denince aklıma gelen ilk grup da Efsane D.R.I.'dır.
-
yalniz ben sana katiliyorum da slipknot konusunda, adamlar zaten nu metal yapiyoruz diye kendileri söylüyorlar..hardcore gibi bi tür bence gittikce azalmakta..
bende de radical 3 albumu de var da anti nin new world order albumu almam denk gelmedi.. kismetse ;)
-
Biozard..!
-
yaww zaten türküyede Hardcore yanlış anlaşılan ve bir çok kimsenin hoşuna gitmeyen bir tarz. Yazıkki bir avuç insanız RadıcalNoise kesinlikle hatırı sayılır sağlam bir gruptu. Dağıldılar yzık oldu üzüldük. Ama başka HC gruplarıda var yeni kurulan yıllardır undergraund olan falan filan..Güzel şeyler yapıcaz. Hardcore=Sevgi Barış Ve Kardeşlik.
-
Cevap basit bizim dinleyicimiz biraz daha iyi dinleyip biraz daha az eleştiri yapsaçok daha iyi olacak ayrıca baş sebebi yerli guruplara gereken deteği veremememiz hatta vermememiz o guruplar suana kadar Türkiye'de en sağlam hardcore u yapmış adamlar aslında biz kendi guruplarımıza biraz daha fazla destek versek ne olacak ki sadece onların daha iyi işler yapmasını sağlayacağız neden sadece pentagram daha iyi gurup cıkamaz mı cıkar belki ama bu şartlar altında imkansız insanlar para kazanmak için gidyorlar pop calıyorlar gidiyorlar pavyonda calıyorlar neden adamlar müzik yapmak istiyor ama para o kahrolası sey herseyin sahibi olan son zamanlarda dostun bile...herneyse guruplarımıza biraz daha destek cıkabiliriz sonucta tüm insanlar eşittir yabancı veya yerli fark birinin parası çok adını duyurmuş yabancı ya herkes onu dinliyor hernekadar su son zamanlarda türk guruplarına olan ilgi arttı ama olumlu mu arttı yoksa olumsuz mu bir şey diyemiyorum piyasa müziğinin gelişmesini istiyorsanız buyrun bi kac tane daha duman mor ve ötesi manga cıkaralım zor mu cok kolay...öemli olan müzik moda değil biraz düşünün bu konu hakkında haksızsam da bana ulaşın tartışmaya her zaman açığım...!!!!!