Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sizce Yetenek mi yoksa İstek mi daha önemli?...

• MaD_Bassist • 14 Ocak 2005 22:23 • #447709
    Sizce müzik yapmak yetenek işimidir yoksa istekle yapılabilecek birşey midir?...
  • darkking • 14 Ocak 2005 22:38 • #447714
    BENCE YETENEKTEN COK İSTEK OLMALI INSANDA SONUCTA NEKADR YETENEKSİZ OLURSAN OL CALISARAK AZIMLE BELLI BI YERE GELIRSIM AMA HEM YETENEK HEM ISTEK VARSA SENI KIMSE TUTAMAMZ
  • MaD_Bassist • 14 Ocak 2005 22:55 • #447715
    Abi çok haklısın ve bu konuda benim gbi düşünmen harika ben kimseyi inandıramıyorum yetenek diye bir şey yoktur sadece istek vardır konsunda...sevgiler saygılar...
  • pinus_antares • 14 Ocak 2005 23:04 • #447717
    Ama şu var,biri işi 3 yılda kapar biri 13 yılda.İşin o kısmı yetenek.İnsan gerçekten isterse herşeyi yapabilir.Zamanla el yatkınlığının arttığına kesinlikle inanıyorum.Sabır,ki bu sabır istekden doğar,yeteneğin açığını kapatabilir.Ama bazıları doğuştan bazı artılara da sahiptir.Olay bunu kullanabilmekten geçer.
  • MaD_Bassist • 14 Ocak 2005 23:35 • #447719
    ABi belkide öyle ama istedikten sonra niye yapamayasın ki 3 yılda öğrenen le 13 yılda öğrenen arasında ferrari ile anadol kadar bir fark var kabul eyvallah da istedikten ve calıştıktan sonra herşey olur niye olmasın ne demişler "sabreden derviş sıkıntıdan gebermiş..." (yanlış oldu galiba:) herneyse ilginize tesekkür eder sevgilerimi ve saygılarımı iletirim...
  • yeLken • 14 Ocak 2005 23:38 • #447721
    aslinda söyle bakarsaniz ikisi de
    misal ; ben..

istek , son derece yogun..
    bu istegimden okula bile calismiyorum..
    aklimda tek mi tek MÜZIK ve calmak var..

ama bir yandanda yetenegim az gibi..

niye mi?? bazi arkadaslar diyorlarki
    gitari ben kendi kendime ögrendim , caliyorum..
    ama ben kendi kendime ögrenemiyorum..

cünkü inanin anlamiyorum bile elime aldigimda gitarimi
    öylcece süz kaldi ya ona yaniyorum..

Allah kismet nasip ederse 9cu ayd MÜZIK OKULUNDAYIM :)
    sonunda..
  • thriller • 14 Ocak 2005 23:41 • #447722
    İLK once yetenek sonRA istekkkkkkk
  • metaligirl • 14 Ocak 2005 23:56 • #447723
    yetenek mutlaka olmalı.... ama istek de çok önemli... iki insan düşünelim.. biri çok yetenekli olsun ve çok fazla müziğin üstüne düşmesin..diğeri ona göre daha az yetenekli olsun ama bu işe sıkı sıkı sarılsın.... yeteneği daha az olan daha iyi olur çünkü çalışarak onun yeteneğini aşar...
  • MaD_Bassist • 15 Ocak 2005 00:00 • #447725
    Dediği gibi istediği kadar yetenekli olsun ama insanın içinde istek olmadıktan sonra hiç bir sey yapamaz istek olmazsa olmaz sevgiler saygılar...
  • MaD_Bassist • 15 Ocak 2005 00:15 • #447726
    Abi benden sana bir tavsiye calamadığını hissettiğin zaman gitarı al ters cevir ve öyle calmaya calıs yani sag calıosan sola solcaslıosanda saga cevir calamazsın ve sunu düsün ilk basladığımda ben böyleydim ve tekrar normal cal simdide böyleyim de bak sonar kimdse tutabiliyo mu sevgiler saygılar...