Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Neden Rock

• Crow666 • 19 Ocak 2005 00:27 • #448019
    Çünkü isyan en iyi şekilde rock ve metal müzikle dile getirilir.Çünkü bizler asıl müziğe önem veriyoruz aynı ton altında geveze geveze konuşarak ve artisçe giyinerek değil!!
  • guadalahara • 19 Ocak 2005 11:51 • #448029
    nebiliyim ben... ://
  • X-LoMBaRDo • 19 Ocak 2005 13:09 • #448033
    ...laneth....

Rock,rock..? Yaa o kadar bol özenti var ki; onlara rock müzik dinliyor bile demek istemiyorum! Aslında "neden rock" Sorusunu sormak biraz saçma diye düşünüyorum..! Bence bunun bir nedeni yok! Bulamazda kimse! Bu içindeki istek ya da yaşadığın hayatla ilgili! Basit gibi gözüksede oldukça anlaşılması zor!
  • X-LoMBaRDo • 19 Ocak 2005 13:10 • #448034
    ...laneth....

Rock,rock..? Yaa o kadar bol özenti var ki; onlara rock müzik dinliyor bile demek istemiyorum! Aslında "neden rock" Sorusunu sormak biraz saçma diye düşünüyorum..! Bence bunun bir nedeni yok! Bulamazda kimse! Bu içindeki istek ya da yaşadığın hayatla ilgili! Basit gibi gözüksede oldukça anlaşılması zor!
  • jornlande • 19 Ocak 2005 20:40 • #448060
    ...laneth....

TWISTED SISTER vermiş cevabı zamanında

SO, IF YOU ASK ME WHY I LIKE THE WAY I PLAY IT
    THERE'S ONLY ONE THING I CAN SAY TO YOU

I WANNA ROCK! (ROCK)
    I WANNA ROCK! (ROCK)
  • MaD_Bassist • 19 Ocak 2005 21:02 • #448063
    Çünkü sizin görüşlerinizi öğrenmek istiyorum da ondan sevgiler saygılar...
  • MaD_Bassist • 19 Ocak 2005 21:06 • #448064
    ...laneth....

Abi merak etme biliyorum o özentileri ve alınma ama bu soruyu sormamdaki amaç gayet de mantıklı... sadece buradaki arkadaşların neden rock müziği dinlemeyi seçtiklerini merak ettim ve yine alınma ama bütün cevaplar da genelde gayet mantıklı ama senin bu sorut-ya bir cevabın yoksa birşey diyemem lütfen alınma sevgiler,saygılar...
  • death_glory • 20 Ocak 2005 00:26 • #448076
    ...laneth....

ya abi bi rockçı olarak böyle sorular sorma kendine yaa! :) herzaman dediğim gibi müzik bi yaşam tarzıdır ve her insan kendi kimliğine kavuştuktan sonra kendine uygun yaşam tarzını da benimser! ben bu yüzden rock bu yüzden metal dinliyorum ve hatta dinlemiyorum, yaşıyorum!!!
  • MaD_Bassist • 20 Ocak 2005 00:34 • #448077
    ...laneth....

Rock ve metal birer müzik tarzı olmaktan çıkmış bir yaşam tarzı olmuştur aslında ara sıra kendime bu soruyu sormak beni rahatlatıyor çünkü etraftaki özentiler yüzünden bazen bende kendimi özenti gibi hissediyorum bu yüzden bu soruyu kendime sormak rahatlatıyor beni sadece bu sevgiler,saygılar...
  • karete • 20 Ocak 2005 17:38 • #448103
    zevk hoşlanıyorum dınlerken