-
Fanatik Rock,Metal,Çelik,Demir,Bakır Alaşımlı Garaj üyeleri sizleri çok özledim rüyalarımda Müslüm Gürses dinlediğinizi gördüm tabi canım herkez olmasada üçlü beşli gruplar halinde bazılarınızı gördüm.O an garaj sitesine girerek sizlere yeni haber havadisler verme gereği duydum ki bu da bi özel gazetede yer alan Haber olan Duman Grubu kendilerine Müslüm gürsei örnek alıyor ve severek dinliyor.Eğe siz halen tencere tavamı dinliyorsunuz Hadi herkes Müslümün herhangi bi albümünü alıp sabah2 akşama3 kere dinlemek üzere müziksisteminize takın.
-
peki
-
müslüm geri döndü..savulunnnnnnnnn :)
-
herşey ok de ideolu değil idol olacak..idiot gibi olmuş .neyse :))
-
Öğrendiğimiz iyi oldu zaten o kaan la söylyiş şekilleri aynı hiç bir farkı yok ama bundan sonra bizde Müslüm Baba nın jiletci ordusunda gönülü askerlik yapcaz Müslüm Baba noolur bizi kabul et bizde orduna katılamk istiyoruz bundan sonra 7-24 senin şarkılarını dinleyeceğiz bu boynumuzun borcudur baba sen yeter ki bizide kabul et baba... sevgiler saygılar...(lan sakın ciddiye alıyım falan demeyin geyik yapıyorum şurda:))))
-
Müslüm Baba Sizleri Seviyor
lan sakın ciddiye alıyım falan demeyin geyik yapıyorum şurda
Baba derki:Müslüm Baba kolonisine girmekmi seni korkutan şey tencere tava sesi dinleyen adamlarla irtibatı kaybetme korkusumu bak en başta ne güzel konuşmuşsun.Kimseden korkmana gerek yok Müslüm Baba arkanda
-
Müslüm Baba Sizleri Seviyor
açıkça belli oluyor zaten....
-
kardeşim biraz ideolün müslüm babayı örnek alsana bak adam ne kadar hoşgörülü, hoşgörü abidesi. adam rock da söyledi yeri geldi. sen hala tencere tavada kalmışsın be kardeşim oldu mu şimdi?
-
müslümmü one yenirmi yoksa kuzu kuzuyu söylen yaratıkmı
-
Mantıklı.Adamlar grunge grubları ile büyümüş kişiler.Arabeskde türkiyenin grunge'ı sayılır.
O lafların arasında bir de ibrahim tatlıseste rakının yanında iyi gider diye bir laf ettiler,o da hoş...