-
arkadaşlar bana garajın içinde akorları bulunan kolay akor geçişli ve az akorlu şarkılar varsa bana önereceginiz bu tarzda......
-
ya arkadaşlar kimse yok mu ya şuraya 2 şarkı ismi yazacak kimsemi bir öneri veremiyor şu kaskoca garajda..
-
knockin on heavens door..bob-guns...3 akor var..
kolay çalıp söylersin...
kolay gelsin
-
Pearl Jam - Last Kiss
Böyle ilginc bir istege ilk kez rastlıyorum:))))
-
yahu kardeşim az akorlu parça arıycana biraz pratik yapsana çalışsana böööle eline alan gitarı çaldım deyip sevindirik oluyor !!!! sinirlendirmeyin beni
-
yahu kardeşim az akorlu parça arıycana biraz pratik yapsana çalışsana böööle eline alan gitarı çaldım deyip sevindirik oluyor !!!! sinirlendirmeyin beni
-
-
-
kardeş bir kere yazsan yeterdi yani bende alıştırma yapmak için istedim zaten bunu............
-
yani ilginç bi istek...haluk levent hani benim olacaktın...am-e-dm
hayat bayram olsa aeh birde atık sevmeyeceğim diyim bari...aslına bakarsan hazıra konmak yerine senini çıkarman lazım...