-
benim çocukluk yıllarımda tanımıştım biraz eşcinsel eğilimliydi galiba ama sesi yorumu ve karizma süperdi o yaşasaydı hep onu dinlerdim acaba onun yeri doldumu
-
gidenin ardından bakma düşme peşine, kimden ne fayda gördün ki, niye bu çile.. kurban olam uyan artık dön özüne...
-
yaşasaydı iyi olurdu valla..eminim ki şimdi adamlardan daha fazla dinlenirdi eski olmasına rağmen ya da en azında ben bayılarak dinliyorum...deep purple da olduğu gibi..adamlar ölecek hala müzik yapıyor ama süper yapıyorlar valla... :p
-
Nedense bi çağrışım var insanlarda;
Fredie Mercury - Eşcinsel
Queen - Müzik
Einstein'in dediğine gelecez, önyargıları kırmak atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. Ne zaman ki müziği müzik olduğu için sevecez, o zaman galiba Queen'i, Fredie Mercury'i sevecez.
Bu arada Fredie'nin yerini doldurmak, delinin işini deli yapar, bunu bilir bunu söylerim!
-
ben eşcinselliğini yadırgamadım
sadece müziği ve sei süper
-
brian may fredyden daha fazla hoş herif aslında onun karizması biraz freddy nın yanında ezıldı düşünsenıze o grupta fredy olmasaydı brian solıst olsaydı belkide daha çok unlenecektı kendısı bence o grubu grup yapan brian may di
-
ya adam geyin kralı.yaşasaydı metalde yapardı.yapınca da ....düşünemiyorum bile.
-
sesi mükemmel. Queen in şarkılarıysa harika. tam benim yapmak stediğim müziği yapıyolar. keşke yaşasaydı da queen efsanesi devam etseydi
-
keşkem yaşasaydıııııııı demek yersizdir.adamların vadeleri dolmuş ölmüşler.ölüme de bi saygımız olsun.herşeyi sorgulamak gerekir.ama ölümü değil...yeri tabii ki dolmaz.onları efsaneleştiren bi açıdan da ölümleri oluyo.sanatçıların kişisel tercihleri de kimseyi ilgilendirmez.