Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

manga grubunun klibi nasıL

• T_H_a_L_e_S • 2 Şubat 2005 23:09 • #449386
    Manga'nın videosu LinkinPark grubunun videolarıyla aşırı derecede uyuşuyor. Bu çoğu kişi tarafından taklit olaral algılanabilir ama bence tüm baba RockerLar MetaLciLer faLan fiLan camianın önde gelen insanları hep zamanın en iyileriNi az biraz takLitle kendi ''gerçek''liğini bulmuştur ve sonradan özüne uygun acayip yeni bir tarz formatlamışlardır. Hiçkimse Manga'nın albümünü ''taklit'' olarak niteleyip böyle bir basitliğin içerisine giremez. Bu sıradan bir düşünce tarzıdır. LP de daha işin başındayken birilerini taklit etmedi mi??? !!!
  • mmemox • 3 Şubat 2005 02:33 • #449422
    izlemedim,ama albümü severek dinlemeye çalıştım.ama olmadı iyi bir albüm olmamış
  • HardrocK • 3 Şubat 2005 07:17 • #449428
    Muhahahaha hiç bir klibe bu kadar gülmemiştim :P

Şarkıda özenti
    Klipte özenti
    Kişiler de özenti...

Ne o öyle klipte davulcu arkadaş hiçbirşey yokken arkada bagetleri çeviriyor,hayır düzgün çevirse içim gam yemiyecek :) Yani bak,ben bateristim , karizmayım demeye getiriyor.

Grafik motoru klipte berbat zaten adam orda şarkı söylüyor,ağzı oynamıyor,davulcu ritm yapıyor,şarkı da sürek li alto ve tom tom la atak yapıyor,saçmalık olmuş...

Mesela Evanescence ın da bir "Everybody's Fool" adlı şarkısına çektiği bir animasyon klip var.Hatta Bloodrayne (sanırım adı buydu) adlı oyunun kahramanları grup elemanlarını oluşturuyor,o klip müthiş olmuştu en azından elektrocu solo atarken klipte de solo atıyordu :)

The Wolfram
  • grupmulanbu • 3 Şubat 2005 12:05 • #449439

Yok abi bence bunlar zamanında aynı kadın tarafından aldatılmış..Şimdi ona nispet yapıyolar.." Bak sen bizi aldattın bizde şimdi (grup aldatılanları) kurduk türkücü olduk" demeye getiriyolar.. He bir de bunlar çok artis havadan bakıyolar millete.. Klipte de bunu ima etmişler.
  • Futureal • 3 Şubat 2005 12:35 • #449443

ayy ya klibi süper yaa adamlar harika aşık oldm yaa :P

bunlardan olsa olsa cacık olr başka bişey olmaz gitsinler
    basket oynasıllar veya dilensinler daha çok para kazanırlar...

+98oktan