-
ne zaman gelsem manga manga başka bişey yok mu ya?yeter artık mangayla ilgili forumlar görmek istemiyorum.benim gibi düşünen varsa buyrun düşüncelerinizi yazın hadi kurtulalım şundan...
-
Abi mangayı hiç sevmem adamları da yaptıkları müziğide o yüzden bence gayet gereksiz bir gurup olmasa daha iyi olur ve insanlar neden hemen dinlemeye başladı limon da çalarken millet neredeydi her ne kadar biz onları yuhalamak için orda olsak da...sevgiler,saygılar...
-
bu ne abi yaa niye böyle davrnıyorsunuz?
onları yuhalamak için orda olmakmış pöh!
bende o tarz müziği sevmem amabu şekilde düşmanda kesilmez ki insan tamam her yerde onları görmek sıkıcı gelebilir ama adamlar şu arala popülerler ve bu çok doğal her yerde isismlarinin geçmesi yani!
siz sevmiyorsunuz diye millet sevdiği şeyden bahsetmiycek mi?
eh tabii bu ara olay biraz sıkıcı olmaya başlamış olabilir ama bu tepki niye?
evet insanlar yeni duydular bu grubu çünkü herkes önceden bilecek diye bişi de yok ve Ankaralı olmayanlar için de bu çok doğal!
gelelim Mangaya ve yaptığı müziğe bende o tarzı sevmem ama adamların sözleri güzel bence sadece sözleri dahi olsa!
ve gereksiz grup diye de bişi yok herkes yapsın müziğini bırakın ve siz onların arasından istediğinizi seçip dinleyin!
-
ya evet arkadaşlar bencede boktan bi grup ve boktan bi muhabbet ama kimilerinin hoşuna gidiyo olabilir saygı göstermemiz lazım yani! hoşunuza gitmeyeni görmemezlikten gelin abi!
-
Bu benim görüşüm bi küfretmediğin kalmıştı Ankara lı olmaları tanımayacağınız anlamına gelemz biz burda sizin bile bilmediğiniz istanbullu gurupları dinleyebiliyoruz mesela ayrıca manga dan nefret ediyorum çünkü adamşlarla kavgalıyım tamammı memnun oldun mu...sözleri mantıklıymış herkes mantıklı söz yazar yeter ki türkçe pop yapmsın mangadan nefret eiyorum milletin sevmeside umrumda değil ne dinlerseniz dinleyin hiçkimse ya da hiçbirşey umrumda değil benim müziğim bana yeter geriside umrumda değil ne dinlerseniz dinleyin ne haliniz varsa görün umrumda değilsiniz...rahat rahat görüşlerimi yazamaycaksam ne anlamı kaldı ben sevmiyorum diyorum adamın bi küfretmediği kalıyor herkimsen umrumda değilsin tamammı umrumda değilsin...ve ayrıca çok teşekkürler...
-
abi bnce iyi grup.ama ne zaman forumu açsam manga manga manga.cılkını çıkarmasak diyorum...
-
Beyler hepinizin allah allahh şindi küfür etcem g'ö'ze gelecez... man'd'a iğrenç grupben dinlemem dinliyenede bişey demem,demem.bişey derim yani niye dinliyosunuz lan gözlesenize birde tanımadıınız adamları savunmayın eski feed back elemanlarından.eskiden mor baş ve ötesinide milliet çok seviyodu nooldu.man'd'a çıktı unuttunuz.yaaaarrock beyinli herifler sizi (öheee öhüeee tüakht) nefes nefese kaldım...hadie ben uyuyorum güneş doğacak birazdan ..hadie sizi gidi sizi ülüügülüü (kızma efekti)...
-
ben ne demişim hakaret sayılacak?
ben diyorum ki adamlar popüler ve konuşulmaları şu dönem çok doğal!
ve herkes sevdiği grubu yazacak buraya ve tabii sevmediğini de!
sen diyorsun ki yazmasınlar bıktım,ama aynı zamanda ben sevmediğimi yazbilirim bu bence anlamsız!
gelelim benim mangayla ilgili dediklerime;bende sevmem diyorum ama sözleri iyi bunu kabul ediyorum ayrıca sadece sözler dinlenebilir bulmak için yeterli değil!
senin asıl sevmeme nedenin kavgalı olman olabilir ama sen kavgalısın diye insanlar buraya mangayla ilgili olumlu birşey yazmayacak da değil!
ben mangayı savunmuyorum sadece tavrının doğru olmadığını söylüyorum,dediğim gibi bende sevmiyorum ne mangayı ne de bu tarz herhangi bir grubu!ve bu ikinci yazından dolayı tavrının daha da yanlış olduğunu düşünüyorum sen objektif bakmıyorsun kavgalı olduğun için sevmiyorsun onları iyi müzik yapmadıkları için değil!
iyi müzik zaten yapmıyorlar ama sen belki de kavgalı olduğun için öyle olsaydı da bu şekilde konuşacaktın!
ama bunlar müzik yapmasın,yapsalarda insanlar dinlemesin buraya yzmasın demeye hakkın yok kavgalı olsanda olmasanda sen sevmeme hakkına sahip ol ama başkası sevip buraya yazma hakkına sahip olmasın bu bakış açısı bence yanlış?
tekrar ediyorum ben sana hakaret etmedim ve etmem de çünkü kişisel bir sorunum yok seninle ve hakareti gerektirecek bir şey de yzmamışsın zaten,sadece eleştiriyi gerektirecek şeyler yazmışsın!
ve eleştirlmeye neden tahammülün yok onu da anlamadım,eleştiriye açık olucaz böyle alınganlık yapma lütfen!
ben senin umrunda olmayabilirim ama eğer öyle olsaydım bana bir cevap yazmazdın değil mi?
senden sadece şunu istiyorum objetif bak olaylara ve beni yanlış anlama ben sana kötü bişi söylemedim sadece söylediklerini eleştirdim kırıcı olmadan ve olumsuz bir eleştiri olduğu için de sen alınmışsın ama ben kırıcı bir şey demedim orda!
umarım beni anlamışsındır!
-
Tamammen katılıyorum tam senden bekelenebilecek bir yazı zaten lan olum o değilde güneş ne alaka ne alıp veremediğin var bu aralar güneşle yoksa yoksa çırçır mı oldun? herneyse geyik bir yana dostum iyi demiş onu tanısaydınız ne demek istediğini anlardınız sevgiler,saygılar...