-
izmir bornova'da yaşayanlar genelde bilirler bu grubu...çok kalite bi gruptur..ayrıca iyide cover yaparlar...
www.detone.net adresleri..mp3 kısmından mor yazma ile yegane punk'ı indirip dinleyin...pişman olmazsınız....derim ben
-
abi evet biliyorum ben onları ozz'da çıkıyolar paso.bu arada barın ismini yanlış yazdım galiba..ve evet bornova da oturuyorum..ve evet öğrenciyim..ve evet evimi özlüyorum..huaaaaaaaağğğ!!!!
-
genelde beri'de çıkarlar ama ooze'dada çıktıkları oluyo...ya boşver evini falan..bende ilk geldiğimde evimi özlüyodum ama şimdi izmire yerleştim...sen takılmana bak izmirde...takıl beri'ye...derim ben
-
abi izmir de o hava yok be sarmıyo hiçbişey :( baya bi uğraş falan olsa da hiç o hava olmuyo yani..EDİP abinin deyimiyle : İİİSSS TAAAN BULLLLL !!!! :((( ÜHÜHÜHÜHÜ
-
bak buraya yazıyoruuuuuum...bende senin gibiydim...gün gelecek,izmirden vazgeçemeyeksin...bak bana..ben izmire yerleştim ya....geleceksin sözüme
-
ben burdan yola çıkarak yeni bir forum açıyorum...izmir'mi istanbul mu?izmirimi ezdirtmem abi
-
sen istanbuldan mı geldin?
eğer gelmediysen sayılmaz ki yani!!! :)
ama ordan geldin diyelim..istanbulun manzarasını hiç saymıyorum ama peki söyler misin izmir'in neresinde o ruh var? kadıköy'ün o havası nerde var?buranın akmar pasajı,mısır çarşısı var mı? ya da boğazı ya da topkapısı? kız kulesi? daha saymak istemiyorum ağlicam çünkü
-
indiriyorum mp3 lerini..çoğunu indirdim.. iyi bir grup.. laf olsun diye de söylemiyorum.. şarkıları güzel. böyle bir gruptan bizi haberdar ettiğin için teşekkürler.
-
var..sayende abi:)şarkılar süper bu arada istanbul mu izmir mi?galiba izmir...:)
-
detone'yi biliriz..Önce çok kötülerdi (4 yıldır tanıyorum kendilerini) ama bu sene şöyle bir silkindiler ve repertuarlarını bayağı güzelleştirdiler..Özellikle Ooze'da davulcularının ONE show u çok iyiydi..