-
istanbulda ve izmirde konser vercekler oley!!! izmirde dünyanın enküçük mekanında vercekler nasıl pestilim çıkıcak çk merak ediyorum valla
-
hani sen evini özlemiştin...
-
nihahahaha evet özledim ama işte böyle şeyler avutuyo beni işte ya..hor görme :)
-
nereye geliyolar ya...merak ettim...hiç afiş falan da görmedim...aslına bakarsan bahsettiğin grubuda bilmiyorum :)))
-
onlar dungeaon'a geliyolar.dediğim grup israilli oryantal metal tarzı bişiler yapılyolar ve baya severi var yani.o yüzden orsı minnacık kalcak.bi de adamlar deli gibi enstrümanla geliyo oraya o daracık sahneye nasıl sığcaklar hiç bilmiyorum cidden ses sistemi nasıl olcak merak ediyorum
-
bak merak ettim ben grubu...konserine inşallah gidebilirim...sen merak etme,dungeon yine dungeon'lığını yapar...alır içeriye 1000 kişiyi...ses sistemi hakkında bişey diyemem...
-
geçen maslak rtn 2004'e geldiler ve estarabim'i coverladılar çok hoş bi ayrıntıdır bu.. brutal vokal sevmiyosan bira kötü gelebilir sana ama dikkat et
-
yok yok severim...dinlerim...konser hangi gün
-
30 ocak diye biliyorum yanlış olmasın pazar günü olcak işte..istanbuldaki konserde dansöz çıkıcak biliyo musun?
-
ya kimse sevmiyo mu bu grubu ya kimse ilgilenmiyo bunlarla ya? evet evet gitcez deliler gibi falan desenize