garajda son 3 aydır hep aynı kişiler hakkında forum açılıyo ben farklı iki isim hakkında forum açtım ama onlarda hemen 3.sayfaya düştü...bu durum bana ilginç geldi artık mangayla yatıyor,pamelayla kalkıyor,dünyanın en iyilerini araştırıyoruz bundan ileriye gidemiyoruz...
katılıyorum bende,bu bizim anlamsız bir çabamızdan ileri geliyor bence!mesela bir konuyla ilgili daha önce açılmış bir başlığa yazacağımız yerde bizde hemen bir başlık açıyoruz ve sonuçta aynı konuyla ilgili bir sürü başlık oluyor!
katılıyorum!!!
harbi beaa..sıkıcı bi forum!!hep aynı geyiqler dönüyo tabe birde kel alaka konular,mesela(kenan doğulu nası bi adam bu yaw)!!!!!banane kenan doğulu dan,nası adam olduundan metal müzikten biboq çakmayan herifin teki işte allaa allaaa..!
Bu isimleri görmeyeli uzun zaman oldu.Gerçi 3 ay önce falan bi arkadaş In Flames topic i açmıştı,bende desteklemiştim ama kimse sallamadı topic düştü,bilemiyorum artık...
valla hocam ben KISS kolonisi kurdum ve forumdada yazdım bunu. belki hayaldi ama KISS ARMY TR bile kurarız sandım ama sadece heimdall mesaj attı foruma ve yine sadece o üye oldu koloniye (heimdall sağol hocam bu arada)... nitekim kolonide kapandı... bence türkiyede sorun araştırmamaktan kaynaklanıyo... özellikle bu internet olaylarıda iyice geliştikten sonra kimsede bi müzik arzusu kalmadı bana göre... birinden bi grup duyup indiriyo insanlar ve bi süre sonra bi kısır döngüye dönüşüyo bu maalesef... eskisi gibi bir albümü uzun süre bekledikten sonra arayıpta bulduğunda gözleri parlayan insanlar yok artık.... saygılar...