-
direc-t son dönemde ki en iyi gruplardan bence yani onuda kurban mor ve ötesi duman arasına almamak içten değil ama ya şu manga niye ben her açtığımda manga görüyorum kardeşim direc-t de görmek istiyorum ve diğerlerinide ....bence manga dan kat kat iyi türk gruplar var işte direc-t de bunun ifadesi
-
hepsi kötü,hiçbiri tanıtılmasa..
-
him21 çok haklısın. Bunun sebebini açıklamaya çalışacağım. Tamamen şirket ve bütçe farklılığı. Direc-t, hayranlarının ve keni çabalarının karşılığında tanındı, o yüzden hayranlarına minnettarlar hep zaten. Manga ise zaten baştan kazanıyor çünkü menajerleri Hadi Bey ve Sony hatırı geçer "isimler".
Direc-t zamanla yurtdışında da tanınacak, bundan emin olun. Bu konuda çalışmalar da yapılıyor.
-
bunun bir tek sebebi ver.SONY MUZİKKKK.......
-
manganın roll da bile reklamları vardı yanlıs hatırlamıyorsam.acıkcası merak ettigim icin aldım albumlerini de ama sorarsan tabii ki direc-t daha kalitelidir.
-
manga tamamen ticari bi albüm bence. direc-t hertürlü daha kaliteli bi grup belli oldugu üzere. ama mangadan daha albümler yapacagına eminim ki zaten öyle
-
bence direct mangayı yer ama kulvarlarda farklı manga şuan zirvede olan Linkin Parkın korsan cd si ama direct tarzı olan bir grup neyse onların Arkalarında ALLAHINA KADAR KURBAN var beaaa..Kurban onlarıda underground un babası yapar..Zaten kurbanda Duman gibi olmadı hiç Morve ötesi gibi popüler oldular ama POPÇU Asla
-
bence ikiside aynı hiç bi fark yok saçma sapan
-
far var aslında ama ben ikisini de almiyim!
-
nedeni basit; direct yaklasmasi gereken insanlari secemedi; ve neredeyse indie bir album yayinladi, arti album cok afedersiniz zirzop bir durus sergiledi, kim sikler bizi kimin dinledigini durusu sergilendi, klip de klip sarkisi da lise gencligi okul grubu modeli, babamin kamerasini aldim, hadi klip cekelim gibi duruyodu.
manga nasil bir yol izledigine dikkat etti, adam gibi bi menejer, produktor ve plak sirketi buldu, adam gibi sarkilara adam gibi kayit yapti, duzgun bir promosyona girdi, ilk ayda 40000 satti, direct toplam 40000 satamamistir kanimca, o yuzden gayet normaldir manganin daha cok taninmasi daha cok izlenmesi; arti direct boyle giderse bir sure sonra bayicak ve bitiricek olayi, manga akilli secimlere devam ederse sirtini adam gibi sirketlere menejerlere dayarsa devam eder, kargo gibi yillarca album yapar konser yapar.