Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce iyi bir rockçı ölçütleri neler ve kimi örnek verirsiniz?

• nuri • 24 Ocak 2005 14:42 • #448403
    bu mesajı yazmamım sebebi hangi sanatçıdan konu açsam beğenmediniz
    peki size göre kim o zaman rockçı
  • Serpent_King • 24 Ocak 2005 14:48 • #448405
    Burda eğer birileri bir sanatçıyı ( ya da başka birşeyi ) ölçütlerine göre değerlendirdiyse , senin bundan etkilenmen bence senin kendi tutarlılığın açısından iyi diğil.Herkesin kendi fikirleri var senin beğendiğin onlarınkinden farklı olabilir , sana burda kendi beğendiğini empoze etmeye çalışıyosa bir insan ona aldırış etmemen gerek.Tabi ki eninde sonunda bir karar vermek görüşünü değiştirmek istiyorsan biriyle ilgili , o vereceğin karar yine senin iradene bağlı olucaktır.Burda kimin yalan , kimin doğru söylediği de muallakta olduğu için böyle bir ortamda o tür bir karar verebilmen de bana göre mantık dışı.
  • nuri • 24 Ocak 2005 15:41 • #448414
    dostum ben gerçekten bilmiyorum yav şimdi iyi bir rockçı nasıl olmalıdır yani bunun bir tanımı olmalı
  • heimdall • 24 Ocak 2005 19:22 • #448429
    peki madem bir de şöyle düşün;sence iyi bir insan nasıl olamlıdır?
    ölçütleri sana ait olsun,ama mesela örnek olarak akıllı,düşünebilen,iyi niyetli,işini iyi yapan,toplumsal olaylara karşı duyarlı davranan,objetif olabilen,işine saygı duyan ve onu en iyi şeklde yapmaya çalışan,dürüst vs bir insan düşün!
    işte bu ölçitlerin yanına bu kişinin rock dinlediğini koy!
    al işte sana iyi bir rocker!
    rockerlar da diğer insanlardan farklı değiller onlar için farklı ölçütler gerekmiyor anlayacağın!
  • HayalPerest • 25 Ocak 2005 20:43 • #448541
    en iyi rockçı ölçütleri 90-60-90'dır kardeşim. heh.
  • cc_baran • 25 Ocak 2005 20:54 • #448542
    en iyi rockçı ölçütleri 90-60-90'dır kardeşim. heh.

o ölçü olacaktı abi,bence ölçüt mezo olmalı,terazi de olabilir :)))))
  • Arcanin • 25 Ocak 2005 21:02 • #448544
    Neden illede bir kalıp varki pop dinleyenler baştan aşağıya marka giyinir,hip hop dinleyenler baştan aşağıya bol giyinir,metal dinleyenler karalar bağlamalıdır BENCE HEPSİ SAÇMALIK!herşey dengede olmalı giyim de takılıp kaldım ama haftanın 7 günü sokakta olan bir insan olarak dikat ettiğim bir konu.bence rockçu popçu ya da hippi falan yalan önemli olan müziğin insanın ruhunu doyurmasıdır o yüzden Nuri hiç kasma yok şöyle olursa rockçı olurum böyle olursa hippi salla kim ne derse desin sen ve çevren senin zaten nasıl bir insan olduğunu biliyodur.Komediye bakın kalıpları yıkmak için ortaya konan müzik türleri kalıplar oldular valla insanoğlu acaip :)
  • katatonya • 25 Ocak 2005 22:19 • #448553
    rockçının kralı bayrampaşalı :)
  • Unknowledged • 26 Ocak 2005 00:53 • #448564
    Rock cı ne demek rock cı rock dinleyen mi rock yapan mı hıh saçma neden belli bir kalıba uysun ki veya neden bir kalıba sokalım ki ya da neden bir kalıba bağlı kalalım ki özgürlük özgürlük diye yırtınıyorsunuz özgürlük belli kalıplar arasında sıkışıp kalmak mı veya insanları belli kriterlere göre ayıklamak mı madem özgürlük istiyorsunuz kalıpları da kendiniz koyun veya hiç koymayın gerektiği yerde gerektiği şekilde koyun veya...
    arkadaslardan biri bu konuya biraz dokunmuş rap ciler bol mu giymek zorunda ya da pop cular bastan aşağı arka giyinecek diye bir kural mı var veya tüm metalciler siyah mı giymek zorunda gibisinden bir yorumda bulunmuş ve çok da iyi düşünmüş gerekiz felsefe yapmamamış düşüncesine saygı gösteriyor ve tamamen katılıyorum kimse hayatta belli kalıplar içinde yasamaya mahkum değil illa herkese metalci olduğumuzu kanıtlamaya gerek yok soran olursa söylersin onun dısıda giyimin kusamın ya da yasam tarzın konusman dinlediğin müzikler gibi olacak diye de bir kaide yoktur esasında isteyen istediği gibi yasar ister belli kalıplara bağlı kalarak ve özgür olduğunu zannederek isterse de kafasına buyruk olarak rahat bir şekilde kimseye bir ley ıspatlamak zorunda olmadığını bilerek yaşar neden belli kaıplara bağlı kalalım ki özgürlüğü yaşamak varken...!
  • karete • 26 Ocak 2005 04:24 • #448576
    iyi bi rockçı kendine rock çı dedirtmez