1-lack of comprhension
2-everything is nothing
3-spirit crusher
4-empty words
5-suicide machine
6-spritual healing
7-laprosy
8-zombie ritual
9-zero telorance
10-trapped in a corner
Death kötü şarkı yapmadı hepsi mükemmeldi dünya üzerinde görülmüş ve görülebilecek tek mükemmel guruptu en iyi en sağlam açıklAmaya yetecek kelimeler bulmak çok zor Chuck için hala üzülüyorum hemde çok ama adam o kadar iyi bir insan dı ki o kadar mütevazı bir insandı ki bunu müziklerinden sahnede duruslarından bile anlayabiliyorsunuz tek isteği müziğimi yapıyım aksam köpeklerime yedirebileceğim yemek olsun yeter daha baskada hiç bir şey istemiyodu yaa Death tartışmasız dünya üzerinde gelmiş geçmiş en iyi guruptur akisini idda eden varsa söylesin ben onaverecek bir cevap biliyorum...! sıralama yapamıyorum çünkü şarkıların hepsi ayrı bir güzel ayrı bir mükemmeliyete sahip...!
Unknowledged Chuck konusunda çok hassasımdır,trajik ölümü etkiler beni,müziği alır götürür zaten.
o kadar iyi bir insan dı ki o kadar mütevazı bir insandı ki bunu müziklerinden sahnede duruslarından bile anlayabiliyorsunuz tek isteği müziğimi yapıyım aksam köpeklerime yedirebileceğim yemek olsun yeter daha baskada hiç bir şey istemiyodu yaa
şu satırlarda gözlerim yaşardı.
kubi duy bak,bizden birileri var burada...
yok be öyle demek istemedim. tabi ki bende her şarkısını bilirim çok severim de... etrafta en çok bilinen en çok kulagımıza gelen şarkıları listeliyim dedim.. yoksa benim ne kadar çok death ve chuck manyagı oldugumu bilirsin :p
bu arada gördüm bizden olan bikaç kişi daha çıktı :) sagolun kardeşlerim.. hepinizi chuck schuldiner kolonisine beklerim..