-
malmsteen dinleyelim güzelleşelim...
malmsteen yeni yeni dikkatimi çekti ne yazıkki ama dinledim ve çok beğendim..hıza gelince bencede görecelibir kavram değildir bu onun için bir şey yazmayacağım...malmsteen dinleyelim güzelleşelim..saygılarrr
-
bu elemanlar genellikle elektirik giatr oldu,
paco de lucia var al di meola grubundan mesla,
gitar çalan bilir elektro daha müsaaittir hız yapmak için akustiğe göre.
bu paco malmsteen gibi yemiş yutmuş, akustiğini.
aslında hızlı eleman cok yani şarkının bir yerinde bir hız yapyanlar, ama,
malmsteen, paco de lucia, paul gilbert gibi uzun süreli hız yapamıyor mesela serdar öztop(hızlı sayılır )..
malmsteenin eğitim vidyolarından başka, steve vai ile joe satrianinin hız düellosu vidyoları var bende bi de,
görmek lazım şiddetle :))). steve vaide palyaço gibi giyiniyormuş bir vakit, pekde düzeltmiş değil ama,malmsteenle bezeşiyor biraz kıyafeti..
-
malmsteen dinleyelim güzelleşelim...
ahada bakın eminim ilginizi çeker,
Stanley Jordan - Amazing Guitar Tapping (Live On Letterman)
adıyla bir vidyo var internetin muhtelif yerlerinde
ama aresmiş dc++ mış daha kolay bulur
bacaksız zenci hızda yapıyor amam 10 parmak çalıyor namussuz, pena yok, manyetşkler gün gibi ortada, sapta boş yer yok ama..
-
abi düşyılmaz şiir gibi yazıyosun mısra gibi olmuş yazdıkların:))
bu arada hız hiçbirşeydir duygu herşey bence yanlış. arada hız da gerekir ki hızın duyguyla birleştiği de görülmüştür. petrucci'ye boşuna tapmıyorum ben çünkü:)))
marduk dünyanın en serti miymiş?? bence ondan daha sertleri vardır ya..örneğin nile çok sert mesela, ya da cannibal corpse ya da cenotaph..her ne kadar müzikal değeri sıfıra yakın olsa da bunlar daha serttir,agresiftir,hoştur,ley ley..
-
+10000000000(mortis'e)
ama afedersin ben topici okurken 'hız' kavramına dikkat etmediğim için öyle bi yanılgıya düştüm o hatayı düzelteyim.benim normal hızdaki 5'lim bunlar....:p
-
blind guardian
slayer
dream theater
anathema-acayip hızlı şarkıları da var yani-
vardır daha ne biliim ama sert müzik güzel oluyor bea
-
1)Marduk
2)Mayhem
3)Burzum
4)Saytricon
5)Immortal
6)Emperor
7)Children of bodom
veeee ANATHEMA fazla hızlı olmasada, ANATHEMA yı yazmazsak ayıp olur... ;)
osmANATHEMAnia
-
1)Immortal
2)Dark Throne
3)Burzum
4)Mayhem
5)Death
-
Metallica
Pantera
Slayer
Korn