-
[::K.İ.L.İ.T::]bang bang he shot me down..
keşfedin.. keşfetmenin sınırlarını aşıp, gökyüzünde buluşun, şarkı bittiğinde düşün aşağı..
-
[::K.İ.L.İ.T::]Güzel şarkı...
ötesi var tabi ama sen istemiyorsam yazmam elbette ;)
-
[::K.İ.L.İ.T::]missy elliott var mesela she's a bitch güzel bir şarkısı...
-
[::K.İ.L.İ.T::]missy elliott diyince aklıma elliott smith geldi. rahmetlinin ciddi şekilde ağır parçaları vardı, sağlam adamı yatağa düşüren cinsten..
-
[::K.İ.L.İ.T::]yahu legend bu bitch dedin de aklıma ain't my bitch geldi birden.Allah allah çok garip nasıl geldi böyle ya durduk yere.Hayra yormak lazım...
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu şarkı hakkında yorum yapılmasını söylemiştim, varsada söylemeyin şimdilik demiştim ama, algılamada zorluk çekiliyor sanırım..
bang bang i shot you down !..
-
[::K.İ.L.İ.T::]işte biz de o şarkı hakkında yorumumuzu o şekilde yapmış olduk.Umarım yorumlar güzel algılanıyordur.Ama ondan hiç şüphem yok algılanılmış ki tepki gelmiş.Ben yorum yapayım tekrar.Güzel şarkı.Amam ain't my bitch daha güzel bence.
-
[::K.İ.L.İ.T::]burası özgür ve demoktatik bir ülke isteyen istediğini yazabilir, söyleyebilir ve dinleyebilir, her zaman saygı duyarız..
-
[::K.İ.L.İ.T::]
bu şarkı hakkında yorum yapılmasını söylemiştim, varsada söylemeyin şimdilik demiştim ama, algılamada zorluk çekiliyor sanırım..
bang bang i shot you down !..
ilk yazılan
burası özgür ve demoktatik bir ülke isteyen istediğini yazabilir, söyleyebilir ve dinleyebilir, her zaman saygı duyarız..
ikinci yazılan = çelişki
bende özgürce yazmanın keyfini tadayım bari she is a bitch!
-
[::K.İ.L.İ.T::]she is a bitch ama ain't my bitch hoca..:))) ama demokratik ve özgür bir ülke diğil burası onu söliyim sonra sokağa çıkıp kahrolsun bilmemne diyip de hapse girersiniz filan olmaz.