Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden rockçıları kötü şeylerle özdeştirirler?

• Nevermore • 29 Ocak 2005 01:53 • #448831
    Bi kere onlar black ci olanlardır ki onlarında hepsi degil nerden cıktı bu ya siz onunuze bakın ya bırakın milletin dusunduklerini kaldı ki herkez her zaman kotu seyler dusunur...
  • karete • 29 Ocak 2005 05:19 • #448832
    bencede +rakam (sen seç)
    biz acaba kimler hakkında neler düşünüyoruz buradan bi arkadaşımın babası minibusçü ve çok efendi bi adam burda minubusçulere laf soyledıler dalga geçtiler ağlıycaktı sanki arkadaşım.. minubusçuler kromu ne ole bişiler demişlerdi demekki bizde başkalarına başka gözle bakıyomuşuz düşünsenize minubusçulerın boyle bi forumu var ve aynı bu soruyu soran arkadaş gibi neden bize kro diyolar diye soruyo ? bu son yazdıgım cümleleri soruyu soran arkadaş ıyı okursa cevabı bulacagına eminim
  • müziksever • 24 Şubat 2005 16:23 • #452865
    adları çıkmış bir kere
  • irritate1 • 24 Şubat 2005 18:28 • #452894
    rock metal dinleyenler özellikle metal..doğal olarak bunu yaşam tarzı halinde yaşayanlar tiplerinden belli ediyolar ve bugün insanlar kısıtlamalar içinde özgürlükten uzak ve istadiklerini,düşündüklerini gerçekleştirememek gibi bi durum içindeler ve böyle olmayanlara karşı bi cepheleri var en azından büyük bi çoğunluk bu yüzden metal ve rock müzik dinleyenlere bu şekilde kötü bakıyo..
  • metaligirl • 24 Şubat 2005 18:32 • #452896
    rock ve metal dinleyenleri kötü şekilde ananların cahilliğine veriyorum...
  • irritate1 • 24 Şubat 2005 21:46 • #452910
    yaw bi de enteresan olaylarla karşılaşıyorum..giriyorum bi yere para bozdurcam adam tipe bakıp ben bozmuyorum o bozsun diyo..sanki öldürcem adamı..şöyle bi süzüyolar önce kulaktan kulağa bişiyler fısıldayıp enaz bi 1buçuk dakka inceledikten sonra..kesin satanisttir..gibi absürt fikirler de bulunuyolar şahsen tek başımayken kendimi uzaydan gelmiş gibi hissediyorum..hele bi de toplu taşımalarda müzik dinliyosam ki genelde ses 1metre çapında duyulur..aa bu metal dinliyo yok rock dinliyo..inanırmısınz yanıma oturmuyolar..ne acayip insanlar var..ya da bizler gerçekten acayipiz..bende de kafa karıştı valla..
  • Archon • 25 Şubat 2005 00:05 • #452927
    Bazı insanlar kendilerini toplumda ön planda tutabilmek için bu tarz müzige vermiş kendilerini ve yaptıkları haraketler dogal olarak abuk sabuk oluyor ben bu tarz insanlara laf etmelerine hak veriyorum ve bu tiplerin hepside özneti oluyor ona buna benzemeye çalışıyor. Malesef ki bu s*lak tipler yüzünden bizimde başımız yanyor kurun yanında yaşta yanar misali. Bi de rock dinliyen insanları çekemedikleri için ben daha bu cahil ve kültürsüz olan birini göremedim ve biz onlara falza zeki ve kültürlü geldigimiz için sadece laf atmakla yetine biliyorlar başka yapacakları bişey yok çünkü hiç bir konuda fikirleri yok sadece para harcayıp hayatı istedikleri şekilde yaşamaya çalışıyorlar ve zorlandıkları zaman onlara gösterilen yoldan gitmek istiyorlar ama bizim gibiler kendilerine yol açmak için ugraşıp duruyor...
  • blitzkrieg • 25 Şubat 2005 00:25 • #452928
    metall rock müziğin koludur evvela
    müzikle bu satan eroinman nanelerini birbirinikarıştıranları kınadıktan sonra şunu söyleyim bu metall müzik işini sadece farklı bir tarz olsun diye takılan özellikle liseli gençlerimiz de var biz lisedeyken de var dı öyle tipler bön öyle takılmam sadece çıkar konserime çalarım hyde bre... kolay gele
  • TayyipErdoğan • 25 Şubat 2005 11:25 • #452942
    Şu Nuri arkadaşımızın topiclerini ciddiye almamanızı öneririm..ARkadaşın önceki topiclerinden örnek mesela:en sexy video klipler,Hani siz rockçılar çok iisiniz falan gibi garip garip topicler.Bence bilerek yapıyoo kendine aşırı cahil imajı veriyo.