-
adrain smith de brave new world için top sakallı ve uyumlu giyinip kuşanarak karizmatik bir şekilde dönmeseydi grubun pazar keyfine çıkması gerekirdi artık..
-
Iron Maiden neden yıllardır
öfff bee...
-
ıron maiden neden mi rüküş...
ne diyim abi yorum yok valla seni ilgilendiren dış görünüşleriyse lafım yok sana...
-
Garaj bekçisi cırcır vırvır bölümünü kapattı yerine acaba "Garaj Magazin" diye yeni bir bölüm mü açsa...?
-
Iron maiden yıllardır rüküş olabilir hç dikkatimi çekmedi çünkü ben onların müziğini dinlemekle meşguldüm nası göründüklerine bakamadım kusura bakmayın ama yıllardır rüküş olsalar bile yıllardır asla değişmediler tarzlarında en ufak bir değişim olmadı ilk albün iron maiden ile son albüm dance of death arasında sacede kalite ve dahada sağlamlaşan alt yapı var Iron Maiden hala aynı Iron Maiden yıllar geçtikçe tıpkı şarap gibi gitgide dahada değerli ve güzel olacak...!
-
favori gruplarım arasındadır..ama giyinmeyi bilmedikleri mağlum..burda kendilerini değil fotoğraflarda onlara poz verdiren hödüklere lafım..bir james hetfield her zaman giyinmeyi, imaj yapmayı bilmiştir mesela.ıron maiden ,halloween'i de kendine benzetmiş new wave of british heavy metali böyle şekillendirmiştir..ama brave new world ile beraber kılık kıyafette kendi içlerinde devrim yarattıkları bi gerçek.ama en önemlisi benim değinmediğim "3 gitar olayı" dır..BU DA Bİ GERÇEK!
-
yanlışın var Helloween power metal yapıyor hatta onlar power metalin mucidi olarak kabul ediliyor!
-
helal Unknowledged..
-
abi adamların giyim tarzı bence son derece hoş...yani eskiden kopmamışlar...seksenlerin metalcileri...heheheee devaaam!!