Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Iron Maiden neden yıllardır "RÜKÜŞ"

• ROTTING CHRIST • 29 Ocak 2005 18:09 • #448877
    adrain smith de brave new world için top sakallı ve uyumlu giyinip kuşanarak karizmatik bir şekilde dönmeseydi grubun pazar keyfine çıkması gerekirdi artık..
  • cc_baran • 29 Ocak 2005 18:47 • #448879
    Iron Maiden neden yıllardır

öfff bee...
  • Metal milita • 29 Ocak 2005 19:06 • #448881

ıron maiden neden mi rüküş...
    ne diyim abi yorum yok valla seni ilgilendiren dış görünüşleriyse lafım yok sana...
  • heimdall • 29 Ocak 2005 22:33 • #448917

Garaj bekçisi cırcır vırvır bölümünü kapattı yerine acaba "Garaj Magazin" diye yeni bir bölüm mü açsa...?
  • Unknowledged • 30 Ocak 2005 01:18 • #448922

Iron maiden yıllardır rüküş olabilir hç dikkatimi çekmedi çünkü ben onların müziğini dinlemekle meşguldüm nası göründüklerine bakamadım kusura bakmayın ama yıllardır rüküş olsalar bile yıllardır asla değişmediler tarzlarında en ufak bir değişim olmadı ilk albün iron maiden ile son albüm dance of death arasında sacede kalite ve dahada sağlamlaşan alt yapı var Iron Maiden hala aynı Iron Maiden yıllar geçtikçe tıpkı şarap gibi gitgide dahada değerli ve güzel olacak...!
  • ROTTING CHRIST • 30 Ocak 2005 15:24 • #448955

favori gruplarım arasındadır..ama giyinmeyi bilmedikleri mağlum..burda kendilerini değil fotoğraflarda onlara poz verdiren hödüklere lafım..bir james hetfield her zaman giyinmeyi, imaj yapmayı bilmiştir mesela.ıron maiden ,halloween'i de kendine benzetmiş new wave of british heavy metali böyle şekillendirmiştir..ama brave new world ile beraber kılık kıyafette kendi içlerinde devrim yarattıkları bi gerçek.ama en önemlisi benim değinmediğim "3 gitar olayı" dır..BU DA Bİ GERÇEK!
  • heimdall • 30 Ocak 2005 17:09 • #448979

yanlışın var Helloween power metal yapıyor hatta onlar power metalin mucidi olarak kabul ediliyor!
  • Metal milita • 30 Ocak 2005 17:42 • #448989

helal Unknowledged..
  • mkcervy • 31 Ocak 2005 00:16 • #449048

abi adamların giyim tarzı bence son derece hoş...yani eskiden kopmamışlar...seksenlerin metalcileri...heheheee devaaam!!