Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gothic & Industrial müzik ...

• PLover • 29 Ocak 2005 19:26 • #448884
    garaj.org da bu tarzı gerçekten sevenler var m ı ?
  • Ktulu • 29 Ocak 2005 19:39 • #448885
    Garaj'da her tarzın sevenini bulursun.

Gothic'ten kastın, Therion, Cradle Of Filth, Moonspell gibi gruplarsa daha da şanslısın demektir :)

• PLover • 29 Ocak 2005 21:40 • #448906
    Yok canım gothicten kastım Bauhaus , Sister Of Mercy , L' Ame Immortelle , Nine Inch Nails , KMFDM , Diary Of Dreams , London After Midnight falan :)

Therion, Cradle Of Filth, Moonspell falan gothic müzikle alaksı yok .. türkiyedeki çarpıklık işte .. :)
  • jubei • 30 Ocak 2005 01:05 • #448921
    Industrial Metal - Rammstein,The Kovenant

Eğer bunları kastediyosan hastasıyım ortamların:)

Ayrıca Apoptygma Berzerk var ki onun Industrial la alakası yok:) Darkwave Future Pop diyolar kendileri:)
  • Ktulu • 30 Ocak 2005 02:58 • #448931
    Valla Nine Inch Nails'e gothic diyorsan sen bilirsin.. :)

Sevmem, seveni de sevmem :)

• PLover • 30 Ocak 2005 17:02 • #448977
    Nine Inch Nails industrial müzik yapar . :)
  • PLover • 30 Ocak 2005 17:10 • #448980
    Gothic müzik diyince kapsamına zaten darkwave , electrogoth ve ebm'de giriyor :)
  • C-None • 31 Ocak 2005 00:36 • #449051
    muhuhhuhuhuhuhu!!!!! (bu kadar saçma laflara bu kadar saçma gülüş efekti )
    grupları müzik türlerine sıkıştırmak saçma gelir bana ama yine de therion'un gothic müzik ile alakası yok onlar önceden pure death yapıyodu şimdi senfonik yapıyolar ve death etkileri de görünür hala.
    cradle of filth de direkt, tam anlamıyla, tek kelimeyle, sadece ve sadece (daha nasıl diyebilirim) black metal yapar.
    bi de metallica jazz yapıyo.mhuhuhuhuhuhuh!!!!! itirazı olan?
  • Ktulu • 31 Ocak 2005 01:52 • #449058
    grupları müzik türlerine sıkıştırmak saçma gelir bana

+
    cradle of filth de direkt, tam anlamıyla, tek kelimeyle, sadece ve sadece (daha nasıl diyebilirim) black metal yapar.

diyerek zaten kendinle çelişiyosun..

Ben zaten Cradle Of Filth'i bi kalıba sokmamak için orda kelimeleri maymun ettim ama anlamamışsın herhalde.. Neyse önemli diíl.

Ayrıca Therion için 1998'den beri "Gothic Rock"tan başka birşey diyen hiç duymamıştım.. Yalnız death hiç mi hiç diíl yani .... Uzaktan yakından alakası yok hem de..

• C-None • 31 Ocak 2005 13:24 • #449086
    müziksel sıkıştırma :)

ya tabi ilk görüşte çelişki gibi görünüyo ama cidden sevmem bu tarz kalıpları. yani biri ne tarz dinlersin diye sorduğunda "ben blackciyim abi!!" ya da "ben death severim sadece!!" gibi cevaplar vermem. onu demek istedim.
    cradle'ı geçelim.
    therion'un en eski albümlerini dinlediysen eğer "baal reginon" ve "symphony of the dead" adlı şarkılarının olduğu albümler falan death metaldir. röportajlarını falan okuduysan eğer (ki öyle görünmüyosun) bunu kendilerinin de dediklerini görebilirsin. şu an ise senfonik yapıyo therion bu aşikar. çünkü senfoni orkestraları ve sopranolarla çalışıyolar albümler için. ve sound cidden senfonik. L.o.t.R Soundtrack'ini dinlerken de aynı hissi alabilirsin örneğin.
    derim ben.. (bu "derim ben" olayını da özgöksel adlı arkadaştan özendim)