-
arkadaşlar,
fazla klasik bir forum konusu ama ilk defa istanbula gelecek olan bu arkadaşınıza gidebileceği rock bar ki özellikle progressive ve death yapan önerirseniz bu taşra evladını sevindirmiş olursunuz..
sert kalın taviz vermeyin!!!
-
valla bu sıralar garaj panosuna bakarsan baya bi ünlü gelicek istanbula .) kadıköyde karete vardı oda tadilatda 3 ay surer artık ya aslında canlı olayı ne zaman kim çıkacak belli olmuyo bronx ta filan iyiler çıkar mesela
ya bişey anlatmak istiyorum .)
izmirde bi kız var tanıdık iste gelirken aldığı koltugun yanındaki bileti telefon edip ayırtıyomuş sonra tek başına dıngırıdıngırı geliyo hey allahım .)
-
e be karetecim birde nedemek istediğini anlasaydım ya:)
hadi bakayım oralardayım haftaya göüşürüz belki..
-
istanbula uğramadan önce...Ankarayada uğramadan önce
bende haftaya ankaraya gidecem yeni mahalle tarafı heralde bizede bi kaç yer tarif edin :/
-
istanbula uğramadan önce...Ankarayada uğramadan önce
kızılay'da sakarya caddesi var. çoğu rock bar oradadır,aynı yerde SSK işhanı var,oraları seversin.
-
Mersin'e uğramayın :)
Mersin'e gelirseniz,bir tane adam gibi rock cafe yok.En babasında Evanecence çalıyor.Onun için kimse Mersin'e gelmesin :))
-
Mersin'e uğramayın :)
aynen katlıyorum sana...mersine gitmeyin...bende bikaç ay kalmak zorunda kaldım..ama bi tane bile rock bar yok...bi mobidikmi gubidikmi öyle bişey var...izmirin gözünü seveyim beeeee....derim ben
-
Bronx'a gitme. Karavan'a ya da Katarsis'e git.
İkisi de İstiklal'de.
sakarya dakiler gölge hariç seni açmaz. tunalı da BİZİZ var oraya git. Manhattan ya da IF de olabilir...
-
sevgili gökcen anadlu yakasında kadıköyde "rock pub" var orayı tavsiye edebilirim. ya kadıköyü özledim yaaaaaaaaa!!!üühühühühüheeğğğğğğ! :(