-
bostancı da ki duman konserine gelenler varsa görüşlerinizi bekliyorum bence kötüydü
-
utanmadan bi de gittiğini söylüyo .)
-
çok utanmazım değil mi?
hay ben ölmeyeyim emi
-
biraz alakasız olucak ama sen kötüydü diyince yazasım geldi...kuzenimin kolumdan çekiştire çekiştire götürdüğü ve benim yol boyunca söylene söylene gittiğim duman'ın izmir konserinde en fazla 1 saat kalabildik..
-
önlere geçebilmek için biçok arkadaşı ezdik. olsun oraya gelenler bunu göze almalılardı,pişman diilim :) ama çok eğlendiğimi söleyemicem ne yazıkki, çünkü çok kalabalıktı ve ses düzeni iğrençti, konser havası veremediler
-
şu konser başımıza gelmedik kalmadı ya ezildik resmen öne geçmeye kalksan arkadaş grubunu falan kaybediyon yerinde dursan arkadakiler seni itip kakıyor.üstümüze bira sigara ne varsa geldi diyebilirim bi de çıkışta kazaklareımızı almaya gittiğimizde zavallı kazakların keşlerin zulmüne uğradını gördük birilerinin midesi uyuşturucuyu kaldıramamış heralde.kısacası kalabalık ve kalitesiz bi konserdi,tabi nescafe sağolsun 5 milyona ipini koparan gelmişti. :)
-
Yaw kardeşler haklısınız 5 milyona ipini koparan gelmişti, bu kadar rezalet olmaz. O kadar anons yapıyolar sigara içmeyin cart curt diye ama takan yok millet fosur fosur içi hatta bi kaç kro arkadaşımızı pataklamak zorunda kaldık ki hiç öylebi amacımız yoktu... Neyse konser berbattı böyle ucuz konserlere gitmeyin...
-
yaoow ben bikere duman sakaryaya gelmişti ona gitmiştik arkadaşlarla..Herşeyi yak'ı dinleyen gelmiş...Hala o gün aklıma geldikçe tüylrim diken diken olur..Geceleri rüyama girer bu konserde benim ne işim vardı diye...Ama Sakaryada nerde konser bulcan..Allah sakaryada okuyanlara sabır versin...
-
duman konserleri gittiğim en güzel konserlerdir ama böyle herkes gelince kötü tabi..
-
Evet, herkes gelince yani tabiri caizse ipini koparan gelince tadı kaçıyo. Arada kız arkadaşlarımızamı sahip çıkalım yoksa konserimi izleyelim? Bi daha öyle 5 milyonluk konsere gidenin suratına tükürsünler, 30 milyon weririm rahat izlerim bea...