Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock ve metalcilerin dinlediği POP çular

• pearllover • 29 Ocak 2005 21:59 • #448910
    slayer fanı olup ta tarkan ı da beğenen var mı mesela.........
  • ozgoksel1 • 29 Ocak 2005 22:09 • #448914
    sertap erener,candan erçetin,sezen aksu,tarkan...iyidir bunlar ve kalitelidirler...derim ben
  • Ktulu • 30 Ocak 2005 15:33 • #448956
    Hiç bi grubun fanı değilim ama çok sevdiim 4 tane grup vardır:

Metallica
    Opeth
    Cradle Of Filth
    Children Of Bodom

Arada herkes gibi ben de pop dinlerim. Çok büyük çoğunlukla yabancı pop ama..

Micheal Jackson (1995 ve öncesi)
    Madonna (1996 ve sonrası :))
    Prodigy (bunu pop grupları arasına pek koyamam ama rock veya metal de değil yani :))
    Savage Garden
    Dido

Türkiye'den ise

Levent Yüksel
    Oya - Bora (ne günlerdi... :))
    Tarkan

• Ktulu • 30 Ocak 2005 15:37 • #448958
    Dido ve Savage Garden hariç metalden önce dinlediğim gruplardır tamamen.

Oya - Bora dinlediğim zamanlarda daha ufacığım, ilokul 2'ye gidiyorum (1990) Babam ilk defa cd player'ı olan bi müzik seti almıştı. Oya Bora'nın Mozart'ın ve Micheal Jakson'un cd'lerini dinlemiştik ilk defa. Vay be demiştik ne toknoloji.. Kaset gibi sarmıyosun parça atlatmak için falan :))

• ROTTING CHRIST • 30 Ocak 2005 15:47 • #448959
    ben children of bodom dinlerim ama aynı zamanda tarkan'ın sesinin kaliteli olduğu kanısındayım..bu sanki bayan vokal beğenen.brutal dinler mi sorusu gibi geldi bana..tabi konu slayer olunca (kafayı yemişliği hesaba katarak söylüyorum) bunu dinleyen tarkanın tipine kıl olur..ne de olsa metroseksüel adam.
  • radyokafa • 30 Ocak 2005 17:14 • #448981
    Sertab, Tarkan, Mirkelam için can kurban.
    Sertab'ın Aslolan Aşktır'ı muhteşemdir.
  • chatnoir • 30 Ocak 2005 22:10 • #449037
    ktulu kralsın ya. oya bora ha... valla bence de ne günlerdi. bi gün dedikodu çıkmıştı bunlar trafik kazası geçirip ölmüşler diye. küçüktüm tabi o zamanlar. oturup baya bi ağlamıştım ha. geçenlerde buldum kasetlerini dinledim baya özlemişim :))))
  • leeryan2911 • 30 Ocak 2005 22:26 • #449039
    sertab erener,candan erçetin,levent yüksel,tarkan.

hep aynı isimler hea.

demek ki kaliteli olan her zaman herkes tarafından dinleniyo.
  • C-None • 30 Ocak 2005 23:50 • #449042
    iyi de metal dinleyen sadece onu dinlemelidir gibi bi şey yok zaten. dinler ya da dinlemez. ya da farkındadır iyi ve kaliteli olduğunun ama o kişiye hitap etmez. ben mesela yoğun bir şekilde metal müzik dinlemeye başlamadan önce Çeliğin bazı şarkılarına hastaydım,hala duyduğum yerde dinlerim. Sezen Aksu, MFÖ, Sertab Erener de çok dinlerim. ama mesela çok kailteli sesler de vardır Tarkan ve İbrahim Tatlıses gibi ( gerçi pop değil İbo ama yine de inanılmaz güçlü sesi olduğun belirtmek isterim) ama onlar tarzım değildir ve dinlemem. rahat olmalı herkes ve düşüncesini açık açık söylemeli
  • karete • 31 Ocak 2005 04:29 • #449060
    güzel olan her türlü müziği dinlerim kendimi kısıtlamam