-
Dün geceki organizasyonun berbatlığı sayesinde deli olmaktan son anda kurtuldum.Önce girişte zorla montları 3 milyon karşılığında son derece sistemsiz bir şekilde bıraktırdılar , sonra son derece rezil bir alt grup dinlettirdiler.Çok rezil anlar yaşadık zaten konser 6 da diğil 8 de filan başladı.Alt grubun çok iğrenç bir tonu vardı ve striptiz kıyafetli bir basçısı vardı.Neyse ki sonra orphaned land sahneye çıktı ve tüm kötü düşüncelerden arındırdı bizi.Çok harika anlar yaşadık.Bazı şarkılarda sahnede onlara eşlik eden dansöz de çok güzel düşünülmüş...
Sonra çıkışta yaşanan montları geri alma olayında tam bir izdiham yaşandı.Bu kadar gerizekalıca bir olay olamazdı.yarım saatte filan montuma kavuştum.Çok berbat bir organizasyondu gerçekten..
-
Geçmiş olsun :)
-
Ben arkadaşla 8 de geldim, çünkü hiç bi konser zamanında başlamiyor. Alt grubu izlemeyiz direk orphaned land e yetişliriz diyorduk
girdik casablancaya hemen en öne geçtik, ve alt grup çıktı. Grup bence iyidi. Vocalistin performansı harikaydı sesi çok iyidi. Yaptıkları müzik türü bana göre değil ama iş yapacak bi grup. Müzik açışısından biraz daha geliştirmeleri lazım kendilerini. Adamlar hep şarkıya rock tadında başliyolar sonra birden metalcore a dönüyor...
Orphaned land çıktı ve en iyi şarkılarını çaldılar harika bi playlistti. Ses sisteminde hafif sakatlık olsa da yine harikaydı. Kendimden geçtim, çok mutlu ayrıldım konserden.. Dansözü beğenmedim ama çok irenç bi tipti, rahatsız oldum eheh.
-
abi ibo çaldılar mı merak ettim doğrusu..yani söyleyeyim deyip yine entellik ettiler mi..
-
keşke gidebilseydim....
-
izmirdeki konser
ben izmirde olduğum için dungeon'dakine gittim hatta yeni geldim az önce, çok kısa anlatayım
--saat 17.00 kapılar açılacaktı içeri almaya başladıklarında saat 19.10 falandı
--alt grup önce LIL çıktı ben pek bi haz alamadım,sentenced tarzı bi şeyler yaptılar sanırım,ama en son Pantera coverı yaptılar baya iyiydiler.
--courtyard önce trip attı "25 dakka çıkacaksak hiç çıkmayalım; sahneye çıkmıyoruz" diye trip attı ama sonra çıktı ve painkiller coverı ile girdi,fena sayılmazlardı.
-- O.L sahneye çıktı ve yaklaşık bir buçuk saat sahnede kaldı. bence mükemmellerdi. girişteki rezil bekleyiş anını unutturdu kesinlikle. o kadar samimi o kadar sevecenlerdi ki. bi ara hatun vokal mikrofonda sürekli sorun yaşadı ve baterist bi ara zili devirdi ama bu anları görmek bile çok keyifliydi."find yourself" ve estarabim cover'ında kalabalık coşkuda zirve yaptı ve cidden süperlerdi. dungeon full kalabalıktı ve ben üst kattan seyrettim deliler gibi kafa sallarken arkadaşımı sürekli fortlamak zorunda kaldım ama ikimzde birşey hissetmedik yani cinsel açıdan :))))))
--benim boşalıp dizlerimin çözüldüğü an ise drum solo anıydı.baterist ve darbukacı o kadar seri ve o kadar süper bi show sundular ki, anlatılamaz diye düşünüyorum. arada şımarmaları falan direkt Portnoy'u andırıyodu.
--çıktıktan sonra farkettim ki kafamı taşıyamıyorum. şu an zaten sağ kolumla kafamı destekliyorum ve tek elimle yazıyorum, çok yavaş oluyo böyle be!:))))
--bu arada girişteki rezalet sırasında ayakta durmaktan belim ağrıdı ya baya
-
izmirdeki konser
ya kimse gitmedi mi bu konsere ya? ben "evet evet ben de şu olaya dikkat ettim.." "bence konser süperdi.." " yok yok berbattı.." tarzı bi curcuna bekliyodum.. da olmadı. ne kadar sakin ya garaj ortamı bu konularda