Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce rap ne???

• agrin • 30 Ocak 2005 14:44 • #448953
    bi arkadaşımla bu konuda biraz fikir alışverişinde bulunduk...başka insanlarında fikrini merak ediyorum.
    sizce rap altında saçma sapan anlamı olmayan bi melodinin üstüne konuşmaktan mı ibarettir ve bu yüzden müzik diilmidir?eğer müzik diilse nedir??
  • HardrocK • 30 Ocak 2005 15:05 • #448954
    Buna benzer topic son zamanlarda çok açıldı,orada herkesin fikri var (numetal topiclerinde fikirler ortada) istersen onlara bak.

The Wolfram
  • heimdall • 30 Ocak 2005 17:20 • #448983
    evet bu konuyla ilgili çok fazla başlık var sğrekli aynı konularla ilgili bir sürü başlık açılıyor bunun yerini ilk sayfaya değil de öncekilere göz atıp açın başlıkları çünkü bir süre sonra bir sürü başlık ve hep kısıtlı konular dan oluşan bir ortam oluyor ve yeni konu ya da üretkenlik kalmıyor!
    ben kişisel fikrimi söylemesemde olur buradaki herkes benim fikrimi biliyor zaten bu konuyla ilgili!
  • agrin • 30 Ocak 2005 17:44 • #448990
    ya ben burda daha yeniyim bi kaç sayfaya göz attım ama herşeyi okuucak halim yok o bakımdan konu açma gereği duydum kusura bakmayın...
  • heimdall • 30 Ocak 2005 18:14 • #449002
    yok sorun değil daha geçen gün bir arkadaş haklı olarak hep aynı şeyler konuşuluyor diye bir başlık açmıştı bu burada bir sorun oluyor burada eğer forumlar varsa bizlerin gelişimi için olmalı kendimizi tekrar etmemiz için değil!
    seni anlıyorum yenisin ve bilmiyordun ama emin ol sende burada eskiyince biraz sen de sıkılacaksın aynı konulardan!:)
    buarada hoş geldin:)
  • eozsoyeri • 1 Şubat 2005 02:28 • #449160
    gitmeyin k1z1n üstüne yaa yaz1k biri cevap yazs1n bari..rap zencilerle baslam1s daha sonra bi kültür halini alm1st1r..tek düze bi melodinin üstüne söylenen sözlerle olusur..buyüzdende hoslanmad11m..en kalitelisi bile iyi o lmayan bisidi iste..Tabi sayg1 duymak laz1m ugras1p biseler yapmaya çal1sanlara..ama yinede yap1m1nda en az ugras verilen müzik tarz1d1r bence..hoslanan hoslan1r hoslanmayan dinlemez..Ha bir de özenti gençlik sayesinde yay1lm1st1r fazlaca..yaz1k..
  • heimdall • 1 Şubat 2005 02:44 • #449165
    yok zaten gitmedik sadece yeni olduğu için bilmediğinden anlattık buradaki klasik hale gelen sorunu!
    ben de bari yorum yapayım en kısa şekilde;
    Rap tekerlemedir müzik değildir
    ayrıca garip tripleri hep bana komik gelmiştir rapcilerin,tabii çıkışı rock ve birçok müzik türüne benzer şekilde isyan amaçlı olmuştur yine de müzik değildir ve zencilerin bulduğu bluess ve jazz gibi kaliteli şeyler varken bazı zencilerin bununla uğraşamsını ben anlamsız bulurum gerçi o türler emek ve kalite isterler ve rap ile bu adamlar kısa yoldan karizma yapıp,bol parayı hüpleyip(isyan yalan olmuştur artık onlar için)bol miktarda hatun götürebilirler oysa diğerleriyle bunları yapamazlar sadece babalar gibi müzik yaparlar ve isyanıda doğru düzgün yapabilirler(ki bunlar ınlar için artık gereksizdir ve aptalcadır) işte sebebi bu olabilir sanırım!