-
13 şarkı olduğunu bilmeme rağmen albümün adını öğrenemedim..zaten türkiyeye gelmez cd.korsan arayışına gircez direk.adamları rock the nations 2'de kaçırdım,orjinal alim katkım olsun dicem o da yok...bilgisi olan yazsın lütfen
-
-
Albümün adı T.B.A
T.B.A
1. May Today Become the Day
2. Ever-Frost
3. We Are But Falling Leaves
4. Her Last 5 Minutes
5. Where Waters Fall Frozen
6. Despair-Ridden Hearts
7. Vengeance Is Mine
8. A Long Way To Nowhere
9. Consider Us Dead
10. Lower The Flags
11. Drain Me
12. Karu
13. End Of The Road
Toplam 49:53
www.metal-archives.com'dan aldım...
-
sanırım the cold white light'a konsept olarak yakın olur.her ne kadar farklı sample'lar kullanacaklarını söyledikleri yazılsa da..
-
t.b.a AÇILIMI açıklanmış mı ..adını bulman iyi oldu sağol.ama listeye erişmiştim
-
Finlandiyalı Death Grubu?????!!?!?!?!
Finlandiyalı Death Grubu Sentenced nedir ya..
yıllar oldu adamlar death/doom yapamaylı eski vocalistlerinin zamanında yapiolardı.
adamlar artık kendine Suicide Rock diyorlar.
metali falna kalmadı bu işin bırak "deathi" her doom grubunun kaderi gibi onlar da rock yapiyorlar..
-
ööyle olursa çok sevinirim... ((:
..
sentenced-cross my heart and hope to die..
-
hakaretin kralı, haşa allahı..him ile rasmus ile bir tutulamayacak derece metaldir abi, en deathinden hemde..melankolik-melodik death diyebiliriz mesela..bi de ville ye gay yakıştırması var..o da tartışılır!
-
saçmaladın ya
rock olmasının neresi hakaret..
böyle "metalciyim ben metalden başka müzik tanımam" tarzında konuşmana gerek yok..
sentenced kesinlikle harika müzik yapıyor...
Eski vocalistleriyle olan ilk albümlerini dinle o zaman farkını anlarsın.
yapma ya tarz tartışması yapmayalım şurda.
adamlar kendileri bizim türümüz "suicide rock" diyorlar. davul ritmleri olsun gitarlar olsun clean vocaller olsun, death metalin yakınında bile değilki çok farklı bişey.
-
abi ilk albümlerini de biliyorum tabi..adamlar deyim yerindeyse yumuşadı ama..bu terim "him'in love metali" gibi "suicide rock" peh peh peh..ama haklısın da kendi deyimleriyle tanımlamak gerek .ben ama hala melodik olmalarının onları rock yapmayacağı bilincindeyim..