Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system of a down !!!!

• the real aqua • 31 Ocak 2005 00:41 • #449053
    arkadaşlar, bazı yerlerde duyduğum şeyler var bu grupla ilgili. Türklerden nefret ettikleri ve konserlerde köpekler ve Türkler giremez afişleri bulunduğu, konserlerinde Aranızda Türk var mı gibi sorular sorup sonra da hakaretler yağdırdıkları gibi... bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....
  • C-None • 31 Ocak 2005 00:50 • #449055
    ben de bişiyi merak ediyorum..aramızda arkadaşlar varmış forumlara bodoslama giren, bi kaç sayfa geriye gidip zaten öyle bi başlık açıldığını görmeyen...
    ama tabi ki olur böyle şeyler:) foruma grup için ilan verenler bile var yani o daha kötü tabi..real aqua o dediğim foruma bi gir cidden var bi şeyler, sana baya bilgi verecek kadar var.
  • the real aqua • 31 Ocak 2005 00:50 • #449056
    gerçi okudum yazdıklarınızı ama....en azından bunun doğru olduğunun kanıtı var mıdır acepp??
  • Darkshine • 31 Ocak 2005 06:21 • #449065
    benim duyduğumda da köpekler ve türkler yerine domuzlar ve türkler deniyodu bilmiyorum ne kadar doğru ama fark etmez,boktan daha pislik herifler olmaları onların müziğine olan bakışımı değiştirmez
  • gizem_cobain • 31 Ocak 2005 12:25 • #449079
    boktan daha pislik herifler olmaları onların müziğine olan bakışımı değiştirmez

bunu ben hep söylüyorum.kanka da haklıdır..
  • MaD_Bassist • 31 Ocak 2005 12:44 • #449081
    Onların bizi sevmemesinin baş sebebi ermeni olmaları onlar bizi sevmez bizde onları eski bi o0lydan dolayı bilirsiniz hani şu sözde ermeni soykırım ı savas zaten bir soykırımdır savundukları sey cok sacma ama kendilerini haklı göstermeyi beceriyolar herneyse adamların yaptığı güzel bişey değil ama en azından sarkılarında biz yerine genelde amerika ve o tip ülkelere laf ediyolar yaa bosvero değilde adamlar müzikal açıdan başarılılar kendilerini dinletmeyi iyi biliyo p*ştlar herneyse bizi sevmezlerse bizde onları sevmeyiz de bu müziklerinin dinlenmeyeceği anlamına gelmez sevgiler saygılar...:)