-
bu adamlar gerçekten çok iyi herkes dinlesin dinlenmeye değer du hastın klibi var bende e çok hoşuma gidiyo şarkılarının hemen hemen hepsini dinledim angel falan du hast mich falan süper
-
yaa rammstein sıkı gruptur...şarkılar falan herşey çok güzel, bence 4 4lüğe en çok yaklaşabilen gruplar arasında sayılabilir... ama bu sene hata safaya ulaşmış bulunan almancaya karşı içimde büyüyen nefret ne yazık ki beni bayağı bi uzaklaştırdı rammsteinden.ırkçılıkla filan alakalı değil kendini hoca zanneden bir dallama(biri .a.q da oda rahatlasa bizde.) ve bir türlü sevemediğim hatta konuşurken bile miğdemin ağzıma geldiği o lanet dil..ya rammstein şarkılarında o kadar kötü gelmiyor gelmiyor ama...genede olmuyor işte..
-
bence o lanet çenesini fazla açmadan arada evrensel duygulara dair (ask mesk vs) parcalat cikarsin. herifler IRKÇI oldugu için pek sempatik bakamyorum, hayranlari kusura bakmasin...
-
valla ben rammstein fanı olmadığımdan ve pek yakından takip etmediğimden ırkçılık yapıp yapmadıklarını bilmiyorum ama varsa böyle bir durum üzülürüm yanii...
-
yaw nerden çıkarıyosun yok öyle bişey ırkçılık falan ne alakasıvar adamlar sadece müzikleriyle ilgileniyolar yaw.
bana bi kanıt göster tamam dicem be...
-
MUTTER
ben de fanı değilim ama çok severim ve gelseler uçarak giderim konserlerine ölene kadar kafa sallamak için..müziklerindeki gazı geç yeryüzündeki en iyi sahne şovuna sahip bir grup(çok iddialı oldu bu laf sanırım)
ve Mutter'i ilk dinlediğimde tek kelimeyle şok olmuştum böyle bi şarkı olamaz demiştim o yüzden çok nadir dinlerim ki etkisi geçmesin..o nasıl vokaldir nasıl ses tonudur!!! Aynı etkiye yakın etkiyi Engel adlı şarkı da bırakmıştı bende.
-
valla konuşsun..bence de konuşsun..hep konuşsun..
-
insanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
biri bana 'DİE SONNE' nin sözlerini nerde bulabilecemi söylesin ya da bilen varsa bana mesaj atsın..........
lütfen yaa,olaganüstü bisey bu ya
-
MUTTER
siz bi de kokaini dinleyin he bi de du hast var tavsiye ederim...
mutlaka dinleyin siz o zaman görün şarkı nasıl olur diye.
-
ya du hast direkt baydı ya herkesin dilinde...cranberries zombie gibi bişey oldu artık,ingilizce versiyonu da var berbat..