Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

alevi dinledinizmi berbat ve özenti

• yares611 • 1 Şubat 2005 19:30 • #449252
    umarım alevi dinlemişsinizdir.zagada ve ya başka biyerde onun hakkında ne düşünüyorsunuz.bence berbat ötesi.ve taklit.kiminmi bence avrilın ya sizce
  • souls_for_rent • 1 Şubat 2005 19:43 • #449253
    yüxexes'te de izledim zaga'da da... ve beğenmedim. bence avrilden çok amy lee özentisi hatun... vokali de kötü zaten bişey anlaşılmıyo... ayrıca elemanlar da çok havalıymışlar gibime geldi...
  • punkish-girl • 1 Şubat 2005 20:29 • #449254
    ya ben bi tek zagada izledim ve bence iiydi.. vokaline bisi diemem ama ben yine de beğendim.
  • heimdall • 2 Şubat 2005 00:54 • #449273
    bu konu daha önce tartışıldı arkadaşlar ama ben fikrimi gne söyleyecem(geçen bir forumda belirtmedim daha önceleri çok tartışılan bir konu diye başlığı açan arkadaş yeniymiş ve biraz kırıldı galiba)ben de grubu beğenmedim müzik olarak ve dinlemem ama soliste laf yok daha önce de söyledim çok hoş hatun,sesi mi orası kötü ama tarzı falan çok hoş bence!:))
  • Ktulu • 2 Şubat 2005 14:47 • #449322
    Almanlar nedense her konuda özenti oluyolar. Belki de dünyadaki en özenti millet :) Zevksizlikleri her konuda bariz ortada..

Grup olarak soundları çok yumuşak ama o "biz çok pis rocker'ız" havasındaki hareketleri çok yapmacık. Vokalist kız biraz daha mütevazi gibi ama burda birazcık para kazanırlarsa gö*leri kalkıcak cinsten :)

Vokal olarak da Almanların hala neden aşırı derecede özendiklerini bilmediğim R&B ve Soul vokalliği özentisi var kızda resmen. Sesi güzel ama kesinlikle rock vokali olabilecek gibi bir vokal değil.

Grup olarak beğenmedim.

• heimdall • 2 Şubat 2005 18:59 • #449357
    şimdi ayıp ettin Ktulu çünkü unutma Helloween,Blind Guardian,Kreator da alman gurubu!Ve özellikle ilk ikisi benim favori guruplarımdandırlar!
  • Ktulu • 2 Şubat 2005 19:10 • #449359
    Abi arada çıkar öyle gruplar :)

Ayrıca 3.sü de benim favori gruplarımdan ;)

• irritate1 • 2 Şubat 2005 21:15 • #449368
    uzatarat yazmama gerek yok aynen hislerime tercuman olmuş ktulu...bişiy eklicem yalnız kızın söyleyiş biçmide özenti..;)
  • calista • 2 Şubat 2005 21:25 • #449369
    tam olarak öyle diyemem en azından sözleri anlamlı(şarkı)