Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bir dakikanı ayırabilirmisin?

• Crow666 • 2 Şubat 2005 05:39 • #449289
    Bu mesajı saat 05 29 da yazıyorum.müziksever arkadaşlar, ne yazıkki üzülerek yazıyorum ama öss ye sıkı hazırlanmam gerek.Bunun için de interneti kapatacağım ve derslere daha çok önem vereceğim.
    tabii burda bazı arkadaşlar var, üniversitede okumuşlar hatta mezun olmuşlar.OOh, ne güzel yazışırsınız tabii ne stres var ne de bunun doğurduğu sinir.o yüzden bazılarının kalbini kırmış olabilirim.fakat Yazdıklarımın her zaman arkasında olacağım.Bundan emin olun!
    crow666
  • karete • 2 Şubat 2005 07:03 • #449290
    bende senın arkandayım byby ;)
  • leeryan2911 • 2 Şubat 2005 13:52 • #449313
    ya kardeş nasıl yapılıyo o iş yaaa?
    ben bi türlü bırakamıyruom
    hatta yapışıyorum bilgisayarın başındaki sandalyeye yaaa!
    ewe gelir gelmez daha montumu çıkarmadan düğmeye basıyorum ki vakit kaybı olmasın,bilgisayar açılırken çıkarıyorum üstümü :)
    napçam ben yaw???
  • heimdall • 2 Şubat 2005 13:54 • #449314
    Abi seninle ayrıca da konuştuk ama forumada yazayım dedim ben!
    umarım istediğin bir yere girersin!
    O siniri iyi bilirim ben hatta yeni yeni sıyrılıyorum o stressten ama şuna da emin ol her dönem insanların farklı da olsa bazı sıkıntıları vardır yani üniversiteye girmiş olmak ya da bitirmiş olmakla bitmiyor o zamanda başka sorunlar çıkıyor!
    Neyse şuna emin ol ki ben de senin ve yazdıklarının arkasındayım ve umarım istediğin yere girip buraya dönersin!
  • Ktulu • 2 Şubat 2005 14:18 • #449316
    Heheheh...

Haklısın heimdall.

Ben 2 tane üniversite bitirdim ama üni. stressinden çok daha büyük stressler var hayatta. Bunlarla yaşamayı öğreniceksin. İnterneti kapayıp sosyal hayattan soyutlanmakla problemleri aşmayı bırak daha berbat edersin durumları. En azından ÖSS'yi kazanmak snin elinde onu düşün. Hayatta elinde olmadan karşına çıkıcak çok büyük problemler/sıkıntılar olucak. Önemli olan hepsinin Allah'tan geldiğini bilmek ve hepsine sabırla yaklaşmak. İnan hepsinde bi hayır var.