Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

G A Z

• testament • 9 Şubat 2005 09:07 • #450113
    abıcım bır ara pantera dıyordum ama sonra testament ve slipknot acyip gaza getırır oldu ( bir de old man's child)
  • testament • 14 Şubat 2005 16:29 • #451099
    HOJAM TESTAMENT - HAIL MARY DIYORUM
  • LordMyeinn • 14 Şubat 2005 16:50 • #451102
    Melodik olan ve iniş-çıkış ları sezebildiğim her tür ..

Kalmah, Dark Tranquillity, In Flames, Children of Bodom, Haggard hatta Falconer vs vs...
  • purple_cat • 15 Şubat 2005 23:19 • #451398
    blind guardian ve stratovarius un konser kayıtlarını dinlerken acayip gaza geliyorum ben
  • radyokafa • 15 Şubat 2005 23:29 • #451400
    radiohead'ten JUST'ı her dinlediğimde fena halde gaza gelirim

ya bi de çok pis bişey ama napiym huyum kurusun, yaylıların bulunduğu her müzik "parça"sını elimde olmadan dinliyorum, yani kendimi o müzik "parça"sını dinlerken buluyorum.

'bir kadın çizeceksin' de dahil

ıyyyyyyyy!
  • PaRaZi_t • 16 Şubat 2005 00:51 • #451405
    Thrash Till Death demiş Destruction.Çok doğru demiş.Ayrıca Destruction'ı en gaz grup ilan ediyorum.Arkasından Testament, Kreator, Slayer, Exodus, Death Angel, Annihilator, Pantera gibi gruplar geliyor.Tabi Manowar, Judas Priest, Motorhead ve Dio var birde.Ondan sonra Sepultura, Machine Head falan da çok gaz.Birde death grupları.Death, Deicide, Six Feet under, Cannibal Corpse, The Vader vs.Arada canım çekince black de dinlerim.O da pis gaza getirir.Ama son zamanlarda hafifler oldum.Daha çok progressive metal dinliyorum.Ama ara vermem gerekiyordu zaten.Yakında özüme dönerim!