Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

limp bizkit süper be.......

• oqz • 4 Şubat 2005 21:36 • #449607
    hadi be süper mi!? ben niye fark edemedim!?
    bir tek behind blue eyes güzel..en azından bu şarkıyla ilk kez bir coverı orjinalinden fazla beğendim..
  • Infusion • 4 Şubat 2005 23:00 • #449614
    emetic çok iyi yakaladın bu ayrıntıyı yaa şaştım valla..ben nasıl fark edemedim limp bizkitin süperliğini şimdiye kadar..tüh yazık kendime
    bak sen şu işe!
    peh!!!geç bunları
    limp bizkitmiş pehh
  • flomak • 5 Şubat 2005 09:25 • #449638
    senın kadar komık olmaz

hehehhehe cok komıksın
  • chazy_chazzz • 6 Şubat 2005 00:58 • #449725
    cc_baran çok güzel yazmış valla..yaa hem insanlardan yorum bekliyorsun hemde gelen ilk yorumda millete çıkışıyorsun ki..eğer sen ktulunun o yorumunda o kadar sinirlendiysen birazdan yazacaklarım için gel beni öldür yanii....
    limp bizkit bence bir şey yaratmaya üretmeye çabalamayan sadece ortalıkta görünüp piyasa yapmaya çalışan kendini karizmatik ve yakışıklı sanan bir ayının şarkı söyleyip elleriyle garip hareketler yaptığı manasız bir gruptur...sevmedim sevmemde..eğer metal kategorisine alıyorsanız da metalin yüzkarasıdır en kötü metal grubudur...ayrıca eğer süper vir şeyler görmek istiyorsanız en basitinden ktulunun açtığı topicteki michael angeloyu bi izleyin derim..ya da malmsteen dinleyin biraz.....(bünyeniz kaldırabilecekse tabii)