-
LINKIN PARK Hakkında aradığınız herşey burda...
-
En baba en rulles gurup bu abi tanımam üstüne hiç tarzı olmayan bi sürü insana dinlettim In The End i ondan sonra yawaş yavaş Lq ci olup çıktılar tek kelime ile Excellent
-
Dur bakiim, bir, eee iki, eeeeeee. Bu kadar mısınız be? E tabi doğaldır. Sadece MTV için müzik yapan, samimiyetle alakası olmayan, paraya tapan, nu-metal değil de light-metal diye tabir edebileceğim bir gruba da bu yakışır. Kimse kırılmasın, gücenmesin.
-
:D
-
ABi hala bu gruba numetali bırakın rock diyenler var..Daha dün izledim bi rapçi ile düet yapmışlar.Puhahaha vallahi o an yarıldım dedim bu müzik cahilleri bunu izlemiyomu?Bizim bi salak grupta manga diye bunlara özeniyo sanki linkinparkı kopya etmişler..Siz onuda rock dersiniz.He bu arada jeniffer lopezin son albümü nasıl metal dünyasına yeni bir soluk getirmiş...Puhahahaa
-
Linkin Park dinleyen ve seven herkese sorum olacak.Birileri bana onların yaptığı müzikten ne anladığını ve duruşunu amacını anlatan bir yazı yazarsa berhudar olacağım ve hayır duamı alacak.In the end klibinde ıslak ıslak şarkı "böğürmekle" olmaz aga bu işler.
-
eskiden olsa lpyi sonuna kadar korurdum ama jay-z ile halini gördükten sonra böğürdümm.
-
katılıyorum...
-
işin en pis tarafı numb'ı da pek severdim eskiden... işte otalık mlı olan bi grup daha.. parayı buldular mı doymuyorlar..
bu arada linkin park'ı mtv'de 1. yapan lp hayranları değildir arkadaşlar.. jay z hayranları desek daha doğru olur..
yazık...
-
NuMetal 4 Ever
3 Şubat 2005 Perşembe / 16:28
En baba en rulles gurup bu abi tanımam üstüne hiç tarzı olmayan bi sürü insana dinlettim In The End i ondan sonra yawaş yavaş Lq ci olup çıktılar tek kelime ile Excellent
bu şekilde yazı yazan hayranları olan bir grubun nesi güzel olabilir ki ??