Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeter lan müzik müzik ...

• virtioz • 3 Şubat 2005 17:38 • #449478
    Yeter diye başlıyorum...Çünkü bu kadar her şeyin içiçe geçtiği,iyi-kötü,doğru-yanlış ve bunların altında bir çok kavramın olgunun bilginin birbirine geçtiği bir dönemde (cahiliye dönemine az kaldı) yapılan onca güzel iş daha eskimeden yenik düşerken zamana ve tüketime müziğe saygısı olan herkes biraz müzikten uzak dursun,tüketmesin!Bilinçsiz toplum ne verilirse onu alıyor biliyoruz bunu;ama metal alemi rock alemide belkide çoğu şeye alet ediliyor gibi,biraz düşünün. Biz bırakalım bakalım temelsizlikten yıkılmayacak mı bu rantlar.
    Canlar,dostlar bizi tüketiyorlar...Ve ben müzik güzel şey olmazsa olmaz diyenlerden artık nefret ediyorum.Her şey bitiyor,kendimize mukayet olalım,sizleri seviyorum,fazla deşifre olmayın...(söylenecek çok şey var ya neyse uzatmayalım,anlayanlar sağolsun)görüşürüz...
  • Nofx • 3 Şubat 2005 21:23 • #449506
    Amma dolmuşsun yaa..Git biraz kafanı dağıt hava felan al..:PBurası müzik sitesi unutma..Entel yazılarını başka sitelere yaz burda doğal şeyler yazmalısın
  • HayalPerest • 3 Şubat 2005 21:41 • #449510
    ben müzisyen değilim ama olsaydım müziğimi sırf kendim için yapardım. yani kendim beğeniyorsam olay biterdi. bence böyle düşünmek lazım. millet müzikten anlamaz olmuş, şöyle böyle. onların bileceği şey. hem sen merak etme müzikten anlayan bir kesim her zaman vardır.
  • gizem_cobain • 4 Şubat 2005 14:34 • #449557
    burası müzik forumu.kimseyi engelleyemezsin,kimse de seni tınmaz.ben de örneğin hip hop la ilgili forum açanlara fitil oluyorum,ama tepkisel yaklaşmak yanlış.boşver insanlar istedikleri kadar dejenere olsunlar sen kendini korumaya bak eyvallah
  • kafa-yok • 4 Şubat 2005 16:28 • #449568
    müziğe laf sokmaya gerek yok.onu piyasaya sunup ondan kar elde etmeye çalışan lavuklara lafını sok.
    müzik senin hayatından da önemli birşey ki,hala burda ve yaşıyabiliyor.
    o kadar insan ölüyor etrafında kimsenin umrunda mı? ama müzik umrumuzda.çünkü tek değişimi onla yapabileceğiz.
  • C-None • 15 Şubat 2005 00:58 • #451204
    müzikle ilgili herhangi bir konuda insanların profesyonel ya da amatör -hiç fakretmez- kendilerine ait fikirleri söylemesi çok hoş bir olay. bu yapılırken zıtlıkların, sert ya da geyik tartışmların çıkması çok çok daha keyifli bir olay, Nofx'a katılıyorum..Nofx'a katılmaktan gına geldi ama neyse:)))
  • Yiaa • 15 Şubat 2005 02:45 • #451219
    ne demiş amcamlar, müzik ruhun gıdasıdır.
    benim ruhum aç kalmaya pek alışkın değil. bilmem aç kalmaya dayanabilen arkadaş varmı? ne yediğiniz önemli değildir, yeterki sevdiğiniz şeyi yiyin.
  • thriller • 15 Şubat 2005 02:58 • #451220
    Yeter lan müzik müzik ...

yemin ediyorum yeter... :)
  • düşyılmaz • 15 Şubat 2005 12:42 • #451244
    tabi ya, yeter.
    hem adama kızanlar,şşt, adam unutun müziği demiyorki, müzik müzik dolaşmayın diyor ortalıkta, 2kelimenin 2side müzik olmasın diyor, biraz bekleyin hele diyor, asıl ''müzik'' ondan sonra cıksın ortaya , kime sorsan artık, müziksiz olmaz diyor,hele bir ayrışsın diyor diğerleri..
    yoksa kimse bırak git müziği demiyor kimseye, diyemezde,
    yanlışmıyım virtiöz? diyebilirmi yoksa ha¿
  • virtioz • 15 Şubat 2005 19:29 • #451330
    beni anlamışsın,sağol.