Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

fikret kizilok & bulent ortacgil

• rohat • 8 Şubat 2005 14:22 • #449985
    ASPRYN
    Napster mahkemelik oldugunda U2'nun solisti Bono demişti ki:
    "...Bırakın insanlar müzigimize istedigi gibi ulassın biz zaten cok para kazanıyoruz..."

BONO haklı o para kazanıyor. ama bizimkiler kan ağlıyor. ne albüm ne de konser kazanamıyorlar
  • ASPRYN • 8 Şubat 2005 22:20 • #450042
    Mp3 kullanimini engelleyebilecek bir teknoloji yok su anda.Mp3 olayinin sanatciya bir kayip yasatacagini sanmiyorum.Bence fayda bile sagliyor ben ilk basta dikkatimi cekmedigi halde sarkilarini internetten indirerek begendigim bir sürü albüm satin aldim. Bülent Ortacgil'in zaten paraya ya da reklama ihtiyaci oldugunu sanmiyorum.Bülent Ortacgil,mp3 teknolojisi bulunmadan önce ne kazaniyorsa simdide onu kazaniyodur.Albüm satislarinda bir düsüs mü var?insanlar konselerine gitmiyor mu?Sanmam!Mp3 kimseye bir zarar vermez bence...
  • Ktulu • 8 Şubat 2005 22:42 • #450054
    Olayın içine yine siyaset katıyosun. Yaşın kaç olmuş hala bu yaşta insanların fikirlerini değiştirmeye çalışyosun. Utanmazın tekisin.

Hem madem mp3 yasak şikayet bizi. Kestir abi o zaman 250 milyar (moahhahahahahahah!!) cezayı.

Hem sanatçıların en büyük kazançlarını konserlerini verdikleri turnelerden elde ettiklerini senin daha iyi bilmen gerekir. Bir grubun ya da sanatçının konserine gitmek hiç mp3 dinlemenin yerini tutar mı? Zaten albümlerin çok büyük kısmı prodükterlerin cebine iniyo :)

• karete • 9 Şubat 2005 04:48 • #450104
    rohat konuyu saptırma konu mp3 olayı değil eğer mp3 olayıysa aç bi topik yaz yazabildiğini bu konu hakkında ..ama çok yalancısın oturduğun pc de mp3 vardı nedense .))

konuyu saptırmayalım ben bu mp3 ü hala bulamadımmmmmmmmm
  • rohat • 9 Şubat 2005 16:19 • #450204
    sen nerden gördün benim pc mi
  • Ktulu • 9 Şubat 2005 19:14 • #450244
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))