-
yaa yaklaşık bir saattir tool dinliyorum bir yandanda forumlara bakıyordum..yavv mangayı ceza forumlarını gördükçe sinirlerim bozuldu valla...bende tool için bir forum açayım dedim..hadi bakalım tool hakkındaki düşünceleriniz ve sizin ilk 5 iniz....
1-Die Eier Von Satan
2-sober
3-eulogy
4-h.
5-lateralus(aklıma ilk gelenler bunlar oldu...)
-
bir de pushit var tabii...
-
soberi dinnemiştim bi iki kere
güzel parça birde kliplerini isledim
iyiymiş :D
-
------------------TOOL-------------------
yaa valla güzel parçası çook klipleri filanda iyi...sıkı grup bence dünden beri aynı albümü dinliyorum ve hala sıkılmadım..herkese tavsiye edilir....iyidir..:D
-
hehe ben pek o kadar dinlemem tarzım olmadığı ve bana çoğunlukla bir tat vermediği için ama iyi bir gurup benim en iyi dostlarımdan biri kendilerinin fanıdır!
-
benim de bi arkadaşım fanıdır bu grubun ben sadece lateralus albümünü dinledim ve inanılmaz beğendim.
adamlar çok derin şeyler anlatıyolarmış şarkılarında sıradan bir müzik değilmiş arkadaşımın dediğine göre.bu söylenenleri bir dergide okudum geçen,sıradan bi grup dinler gibi dinlememek gerekirmiş bu grubu. çok gizli mesajlar falan bulabilmek mümkünmüş. ben o kadar da derin incelemedim müziklerini ama dediğim albüm gerçekten etkileyici. özellikle parabol'dan albümün sonuna kadar olan şarkılar kafayı sıyırtır adama.
-
yaa evet şarkıları filan dinledikçe dahada bir güzel geliyor valla....
-
Parabola'yı tek geçerim.
Meynard Keenan zaten tarzının 1 numaralı adamıdır bana göre.
Ayrıca C-None'a bi lafım olucak:
Bu "herhangi bir grubu dinlermiş gibi dinlememek" lafı çok saçma bence. Sen müziği arkada tıngırtı olsun diye mi dinliyosun? Ben bu anlamı çıkarıyorum bu laftan sonra.
AYrıca kardeş grup A perfect Circle'dan da Judith favorimdir.
-
hehe o grubunda solisti maynard keanen:)
ben de benim arkadaştan biliyorum bu adamları ve sözleri çok derin anlamlar taşıyor bir kaç şarkıyı çevirmiştik onunla ve gerçekten sıradan değil sözleri yani anlaşılmıyor en başta sonra da bir bakıyorsun ki gerçekten senin anladaığından çok farklı bir anlam çıkıyor sadece şarkı sözleri de değil klipleri de aynı,adamlar anlamsız gözüken klipler çekiyorlar ve çoğu dijital sanat eseri,ve anlamını da gizliyorlarmış soranlara gurubun arasında sır falan diyorlarmış klipler için:)yani hepsinin gerçekte anlamı var ama anlaşılması zor şeyler!
Ktulu o arkadaşda bunu kastetmiş yani sözlerin çok gizemli olduğunu söylemek istemiş diğer gurupların sözleri gibi kolay anlaşılır değil ve öyle arkada çalarken sözleri anlayacağın cinsten değil gerçekten de!yani müzik arkada ki tıngırtıdır demek istememiş:)
birde gereksiz bir bilgi Maynar Keanenın annesi Türkmüş ve ilk eşi de Türkmüş,bunu da o arkadaş söylemişti bana o bayaa bir fanı bu gurubun ve Maynardın annesinin telefonunu ve adresini bile bulmuştu ne işine yarayacaksa:))