-
C-None'a art 10 milyaarrr :)
insanlar böyle işte..bir de utanmadan şebnem ferah la kıyaslamıyolar mı o kadını..cinlerimin hepsi tepeme çıkıyor..Nightwish gelecek olsa bu kadar sevinmez insanlar...Bu nasl bir müzik zevkidir yahu..Ses lazım bize ses..Show değil..
-
Liste başı olmak iyi müzisyen olmak değildir....
Neyini kıskanalım o yeni yetmelerin..Biz gerçekten müzik zevkimizle değerlendiriyoruz..Yok MTV'de kaç hafta liste başıymış da hödö hödö..Bunlarla müzisyen olunmuyo..Yngwie Mulmsteen dünyanın en iyi gitaristlerinden ama MTV'de görmedim ben hiç..
-
Liste başı olmak iyi müzisyen olmak değildir....
iğrençler lan evanescence ıyyyyyyy onları mı kıskanacaz hatun k.çını yırtıyo gırtlak şovu yapacak diye sen bunları adamdan sayıyosan pink floydu ac/dc yi vs. çöpe at....eyvallah
-
Queen gelse bu kadar olay olmaz!!....
Ya Queen yeniden yollara düsmüs geziyor.Acaba Türkiye'ye gelirler mi?Fikri olan.............
-
gizem'e ve exodus 'a artı 430857369806906906
ya banu alkan daha az detone oluyo be cidden
-
Queen gelse bu kadar olay olmaz!!....
keşke gelseler ama bence gelmezler :((
-
buyursunlar bekleriz..:)
-
ya arkadaslar o kadar da kotulemeyım bende çok hastayım amy lee ama sadece bir kere konserini seyrettim ve o kadar da detone olmadı. Tabi bu kadar kişi söyledigine göre var bişeyler.bence cd leri ve şarkılaraı harika tartşılmaz.benim şu aralar en büyük hayalim amy lee nin gitaristligin,i yapmaktı ama yıktınız haleyllerimi.............
-
yok be bence uğramasın bile.ok şarkılar fena değil de şimdi bi de amy lee akımı yaşanmasın türkiye de. zamanında az mı tartışıldı pink falan, bi dolu olay..hele bi de amy lee daha ünlü pink ten karanfil dolar valla sorunlu tiplerle..
-
magif adlı arkadaşım sana başka bi hayal önereyim (ne saçma bi laf olduysa bu böyle) sen şebnem ferah'ın gitaristi ol bak daha mutlu olursun..hem belki o anti-yaratıcı (bu laf daha da saçma oldu) gitaristten kurtarırsın bizi..