-
tabi abi yaa,öyle şey mi olur,nasıl çalamaz diyorlar anlamıyorum.
işleri ne onların,adamlar GİTARİST.
ve yaptıkları tarzda solo YOK.
Korn müziğine solo koyarsa ben onları dinlemem çünkü her tarzın ayrı bir tadı,güzelliği ve özelliği vardır.
öyle küçümsüyorsunuz "peh conconlar ne anlar gitardan,metalden" diyorsunuz da bu çok cahilce bir görüş. onlar başladığında biz daha portakaldık.
oldu??
-
biz burda lak lak ederken adamların elinde gitarları uğraşıyorlar. zenginin malı fakirin çenesini yorar hesabı. her gitar çalan pop mu çalıyor? zaten 7 telli giterı çıkaran belirlemiş ne olacağını alet bu ustanın çıkaracağı iş budur. ben de solo olmayan bir şarkı dinlediğimde gıcık oluyorum fakat bu korn dinlememe engel olmuyor. gerçi yılda bir canım çekiyor ama olsun. şimdiki çoğunluğu tatmin eden şey bu dinledikleri bu. siz istediğiniz kadar petrucci nin virtüözitesinden bahsedin adamların umrunda değil, aynı bize bahsedilen orhan gencebay gibi.....
-
güzel olması için ille de solo olması gerekmiyor,beğeni işi.
solosuz parça seven adamı kalitesiz diye damgalayamayız.
Malmsteen'e bayılırım,öperim onu ama Korn'u da babalar gibi dinler,saygımı gösterir,kafam uçana kadar head bang yaparım.
beğeni işi beğeni,yoksa herkes her şeyi çalabilir çalıştıktan sonra.
-
tabi ki şarkının güsel olması için solo şart değil ama benim kanaatim olmassa olmas..
+ korn un elemanları duman solosu bile atamas :p
-
bence atamazlar. benim fikrim bu. unutmuşlardır, kesinlikle unutmuşlardır. yani ver eline notayı, tamam çalışır yapar, herkes atar solo, ama şu anda gidip elemandan hayvani bir solo istesen kesinlikle iyi bir sonuç çıkmaz. ayrıca another brick in the wall' daki solo hiç de zor birşey değil ki? o soloyu attı diye kalkıp diğer soloları atar diye bir şey mi var? valla elemanlar salak yaa, o kadar para, o amfiler, o gitarlar, o efektörler, o distortion'a yazık ediyorlar. gidip böğürüyorlar anca. o stüdyoyu sistemi bana verin, şerefsizim malmsteen'le sidik yarıştırırım.
-
ya abi o dediin parçada adam aynı tel üzerinden 20 kere bent yapıyo bunu yaparkende çok zorlanıyomuş gibi üztüne ıkınıyo bi güzel suratı şekilden şekile giriyo, ben bole gitaristin lead olmasından şüphe duyarım ki james hetfield nothing else matters in solosunu,one ın bitişinden onceki soloyu atıyo helal olsun adama ve ben ritm gitaristim diyo bilmem anlatabildimmi.. saygılar..
kalın sağlıcakla..
-
o Kirk Hammett i dunyanin en iyi gitaristi
sanan arkadasin Paul Gilbert'tan George Lynch'den Richie Kotzen'den haberi yok galiba o muzigi hemen biraksin rock dinliyorum die dolasmasin ortada
-
cevap
aynen bence korn calabir ama steve vai gibi buyuk bir gitar ustasini yaptigi attigi soloyu yaratabilirmi dogaclama bence önemli olan bu....korn öyle ahim sahim bir grup degil kanimca...
-
bruno ravel
21 Şubat 2005 Pazartesi / 08:59
o Kirk Hammett i dunyanin en iyi gitaristi
sanan arkadasin Paul Gilbert'tan George Lynch'den Richie Kotzen'den haberi yok galiba o muzigi hemen biraksin rock dinliyorum die dolasmasin ortada
arkadaşım bunu garajda ki birçok üyeye söylemen gerekecek. çünkü popüler olana,göz önünde olana takılıyor bunlar.
-
kirk ünde bi hocası var sonuçta dimi? kirk artık solo atmıyo ne yazıkki onlarda artık korn,limpbizkit gibi solosuz müziğe geçtiler ben artık metalicanın sadece efsanelerde(1980-1991)kaldıını düşünüyorum..
kalın sağlıcakla..