haluk leventte esisinden daha kötü ve oda sistemin oyuncağı oldu skiden kamplara gelen haluk destek veren haluk şimdi
aşk şarkıları daha doğrusu piayasa yapıyo bi anlamda oda haklı..aşkın mapushaneden önce herşey çok güzeldi taviz vermiyodu o albüm çıktı ve çıkmadan önceki zamanındada baya borcu vardı(yiğeni arkadşım olur orda biliyorum) neyse ödemek için hatırlarsanaız turlardan turlara koştu parayıda vrudu gibi ....ve bundan sonrada haluk leventin sounduda değişse şarkılaırda değişse haluk haluk olmayacak buna emin olun son şarkılarıda iğrenç dinlemedim bile adam bi ankara şarkısıs yapıyo bi izmir ..bunuda geçtim altyapılar ıron maideneden sepulturadan melodilerle dolu(uçak yapalım vsvs gibi şarkılar ) işte böyle ....dellendimde rock markete çıkardılar geçen ordada salak salak konuştu ...yazık rockmarketede halukada
yakından tanırım kendisini 2 kere çalışmışlığımız var. yıllar oldu hala paramı alamadım. kral çıplak albümünün okumalarını sadece 2gecede yapmıştır kendileri (eğer bu kadar çok niye detone bu adam diye merak edenlere) hatta yıldıray gürgen zat-ı şahaneleri'ne "girip okusana laan! ben okuyum senin yerine cameeş" şeklinde hitap ettiğini de görmüşlüğümüz vardır. keh keh